overraskelser og rabat til babyudstyr

änglamark, okt 14

1. Sovepose //2. Slyngevugge // 3. Sengetøj // 4. Rygsæk
5. Spisestel // 6. Barbapapa bil
7. Løbecykel // 8. Flyvemaskine //9. Ergobaby bæresele

 

Engang imellem bliver man heldigvis positivt overrasket. Der findes jo et væld af babyshops derude i det store vilde www, men coop.dk/baby var ikke så present i mine tanker, før jeg fik en lille mail, der gjorde mig opmærksom på den. Og heldigvis for den mail.

Siden er nemlig lige blevet relanceret, og jeg synes godt nok, at der er utrolig mange fine ting, indenfor rigtig mange kategorier. Der er masser af kendte kvalitetsmærker derinde, blandet med et udvalg af coop’s egne änglamark produkter, fx lækkert øko sengetøj. For at vise lidt forskelligt, har jeg lavet collagen ovenfor, links til produkterne findes i billedteksten. Fokus for hjemmesidens produkter er, at de alle er udvalgt på baggrund af de skrappeste krav, der stilles herhjemme til babyprodukter, så det er trygt og sikkert at handle på coop.dk/baby. Det er altså lidt rart at vide, for personligt har jeg altså ikke tid eller overskud til at undersøge hver eneste lille ting omkring ethvert produkt på markedet, fx om en slyngevugge, hvor der alligevel er lidt man gerne vil være sikker på før man investerer en pæn sjat penge i produktet.

Og så fik jeg jo afsløret lidt om rabat i overskriften. Her fra i dag den 15. oktober til den 17. oktober er der 20% på næsten hele sortimentet, så der er altså gode penge at spare.

Hvis du kunne finde på at forelske dig lidt i babysoveposen, så hold øje med bloggen, for jeg udlodder lige straks en til en heldig kartoffel.

/Anne

PS. Bliver simpelthen nødt til lige at lige at anbefale en af cykelstolene inde på hjemmesiden. Vi købte et par stykker selv, da vi skulle til at cykle rundt med lille A, og det er altså kvali til prisen. Personligt giver jeg altså ikke 1000 kr mere for en anden stol jeg måske synes er en smule pænere.

Indlægget er lavet i samarbejde med coop.dk/baby
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til overraskelser og rabat til babyudstyr

  1. Jeg læste også lige mailen her til aften, og blev ret overrasket over det. Men positivt som dig, heldigvis. 😉

    Fedt med en skøn konkurrence lige om hjørnet. Jeg har også lige skudt en lækker en i gang fra Ergobaby. 🙂

  2. marian siger:

    Tak for tippet – jeg skal til barnedåb næste weekend og var helt blank mht. hvor og hvad vi skulle købe til babyen 🙂

Skriv et svar