inspiration til børneværelser

2

kilde
 

11

kilde
 
45ba1debdf5939521d235a7850b4fc4b
kilde
 
blog-kidsroom.dk_
kilde
 
kids_styling_jessicahanson_photo_amandaprior
kilde

Jeg har i længere tid været i gang med at samle inspiration til børneværelser på pinterest. Det er jo et mekka til den slags. Et af de steder i vores lejlighed, hvor jeg synes der mangler mest er nemlig børneværelset. Det har bare ikke den rigtig feeling, selvom vi har nogle ganske udemærkede elementer, som en bogkasse-cityline på væggen, et hyggehjørne med puder og lækker opbevaring til legetøjet. Men det hænger bare ikke rigtig sammen, i hvert fald ikke i mig hoved. Måske kræver min naturvidenskabelige hjerne bare lidt mere sammenhæng mellem farver, udstyr osv. Eller måske er jeg bare mærkelig!?  Manden er rygende ligeglad for at være helt ærlig, så det er en anelse op ad bakke at gøre det helt store ved det. Men altså, man må da kunne finde nogle gode og ikke for besværlige og dyre DIY-løsninger, tror I ikke?!?

En anden udfordring er når den lille ny engang skal flytte med ind på værelset. Altså i den forstand, at det kan blive nødvendigt med lidt omrokering og justering til den tid, og så er det måske mindre smart hvis man har malet noget på væggen der så pludselig bliver dækket eller andet? Værelset har vi besluttet er stort nok til at rumme to (mindre) børn. Til gengæld er der jo mange elementer der ligesom skal være på værelset. Seng, hyggehjørne, opbevaring, pusleplads, bord/stol osv. Lidt af et puslespil, og nok også derfor det bliver så rodet for mig lige nu.

På boardet på pinterest har jeg således også pinnet alt fra mindre DIY projekter, fede kasser, vægmalerier over uroer og til de helt store, seje værelser. Jeg er nok en smule rundtosset mht. farveholdning og falder både for de mere douche værelser samt de lidt mere “seje” farveballader. Men mon ikke en rimelig neutral farveholdning med farveklatter hist og pist passer mig meget godt?

Har I nogle gode tips/løsninger til børneværelset.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar