Babyfavoritter på budget og

babyfavoritter fra H&M

I må altså meget undskylde hvis der går lige lovlig meget babysnak i den herinde på bloggen. Jeg vil simpelthen også så gerne skrive om en masse andet. Jeg har et par strikke-opskrifter på trapperne, og håber at kunne åbne en lille webshop med det snarest. Men det er altså lige lidt tys tys endnu. Og når jeg er sammen med mine drenge så kommer kameraet bare ikke så meget frem. Vi nyder den tid der er, for hverdagen har været voldsomt presset den sidste, hvor jeg har været i klinik. Jeg har været så voldsomt kvæstet om aftenen er jeg nærmest er gået i seng kl 20 med en god bog. Så er der desværre ikke tid til at tænke de store tanker eller skrive prosaiske blogindlæg. Så håber I holder ud lidt endnu, for der er masser af kreativt i støbeskeen.

Men i dag kommer det til at handle lidt om babytøj. For indrømmet. Den lille ny fylder altså også rigtig meget i mine tanker. Og det skal den have lov til!

Personligt er jeg en stor tilhænger af det med at spare lidt knaster. At det hele ikke skal blive for dyrt. Og jeg tager som regel også altid et smut forbi H&M når der skal købes tøj til lillemanden. Det ender dog mest med basiskøb derfra. For mange af de styles der findes er enten lidt for “pæn-dreng” agtige, tuttenuttede (indrømmet er jeg ikke så glad for at klæde mit barn ud som et dyr, hver sin smag) eller for “seje” med store prints. Til gengæld er basissager i økologisk bomuld til få penge, og holdbare bukser til vuggestuen et hit. Så det har været fast inventar i hans garderobe. En del af H&M’s sager er dog lidt brede i det. Fx sad body’erne helt ad h på lille A da han var rigtig lille, så det skal man måske også lige tage i betragtning.

Nu med den kommende ankomst af en baby sneg jeg mig til at kigge deres newborn kollektion (str. 50-74) igennem. Og som det ses af collagen er det altså stadig deres basis jeg hælder mest til. Der er altså flere fine bomulds- og velourbukser (ja, jeg sagde velour!). Men også lidt heldragter og andet i de mere douche farver.Et par enkelte styles (bodyer og leggings) findes faktisk også i uld.

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar