tak til jer

20140908-135542.jpg

Mange, mange, MANGE tak altså. For alle de søde tillykke hilsener her på bloggen, på instagram og ja, da også i virkeligheden. Det betyder vildt meget, og det gør mig varmt helt langt ind i hjertet.

Ligesom alt andet der foregår i mit lille liv påvirker bloggen, således kommer en kommende lille ny jo også til at spille ind, så der kommer altså helt klart nogle graviditetsrelaterede indlæg. Så er I advarede, og jeg håber da at I stadig vil følge med 🙂 Det bliver jo nok både på det praktiske baby-udstyr, tøj, tanker om at blive 4 samt på strikkeniveauet at der bliver skruet op for babysagerne. Jeg skal nok undlade de alt for private bemærkninger om ømme bryster, strækmærker og morgenkvalme – måske…

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til tak til jer

 1. Vibeke siger:

  Ihh altså et forsinket men stort tillykke med den kommende familieforøgelse. Jeg vil følge med, og alle indlæg vil blive læst – også hvis der skulle snige sige et indlæg om de knap så flatterende ting ved at være gravid imellem;-)

 2. Astrid siger:

  Pjat med dig, du giver den da bare gas med alle de graviditets og kvalmerelaterede historier du har lyst til at skrive om ;o)
  For sådan en som mig, der er ‘nået i mål’ hvad antallet af børn angår, så kan jeg få styret min skrukhed en smule på den konto, nemlig.

 3. Tillykke! Det er for vildt at have to små Mini-Me’s rendende rundt. Du har alt muligt godt i vente. – og jeg læser gerne med om det hele.

  – Line

 4. Therese siger:

  Stort tillykke. Hvor er det hyggeligt med flere gravide i blogland, og senere hen en bebs 🙂

 5. Anna Svenning siger:

  Tillykke! Og det med babyindlæggene – bring them on!

  Kh
  Anna

 6. Tillykke med familie forøgelsen, jeg bliver hængende trods graviditets relaterede indlæg. ;o)
  Og jeg er sikker på, at jeg kan finde inspiration i baby udstyrs fremstillingen, dog til mit lille barnebarn. Jeg har endda for nylig selv strikket en vest a la den grå.

Skriv et svar