strik i godt selskab 1

IMG_4776 IMG_4782 IMG_4786 IMG_4807 IMG_4809

IMG_4823

fotos: Maria Stougård

For lidt tid siden var en veninde og jeg på besøg hos de søde piger hos Starklint. Formålet var enkelt, vi ville lege lidt med fotografier af nogle af mine strikkede sager sammen med den lækre efterårskollektion fra MarMar. MarMar er simpelthen så hamrende dygtige til smukke prints og farver, så det var en ren fornøjelse at lave forskellige sammensætninger med mit strik og og garnet vi havde med fra g-uld.

Så værsgo, resultatet af leg og et studie i stoflighed og forskelllige teksturer. Vores nørderi.

God weekend også forresten.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til strik i godt selskab 1

  1. Karen Elisabeth siger:

    smukt

  2. Og hvor ser det lækkert ud. Dejlige fotos – som man får lyst til at få “fingrene i”. Jeg har endnu til gode at lege med g-uld, men jeg glæder mig meget til det!

    – Line / alleelskeragnes

Skriv et svar