På udebane

20140910-215643.jpg

Så… vel ankommet i det britiske er det meste af dagen foregået på en stol lyttende til kloge mennesker sige kloge ting om emner jeg forstår mig knap så meget på. Det der med stolen er en lille smule problematisk, for får voldsom hjertebanken efter for lang tid i den samme stilling, så sidder en aaaanelse uroligt. Tænk at noget der stadig er så småt kan være til så stort besvær!?! Det er i hvert fald ikke så behageligt.

Nå, men efter den første eftermiddag her på konference, hvor jeg leger seriøs forsker har jeg lært at: 1) Engelsk udtale med kraftig spansk accent er så uforståeligt at mit engelske næsten kun kan være bedre, 2) vi sætter åbenbart høje krav til det pædagogiske niveau af powerpoint shows hjemme i dk, 3) studerende der skal holde en talk må gerne snakke lavt og se ned i skærmen hele tiden og 4) selv professorer kan være de mest umulige formidlere der findes.

Så nu vil jeg forberede mig lidt mere på morgendagen og håbe på det bedste. Og en god nats søn uden mine drenge.

Har forresten et par indlæg fra søde gæstebloggere i ærmet de næste par dage, så glæd jer. Kan afsløre at emnet er fødselsdag og det smager godt.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar