overtøj fra reima aw14

20140906-124055.jpg20140906-124013.jpg20140906-124144.jpg20140906-124227.jpgreima

 

flyverdragt // jakke // jakke // flyverdragt // jakke
retro flyverdragt // uld-bambus sæt // uld-bambus heldragt //futter // hue

 

I torsdags var ham mindstemanden og jeg inviteret til at se nærmere på den nye aw14 kollektion af overtøj og indendørstøj hos Reima. En total win-win situation, for mens lille A var godt underholdt af søde “barnepiger” fik jeg kigget på tøjet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er fan. Ellers ville det heller ikke finde vej til bloggen.

Vi havde en flyverdragt fra reima sidste vinter. Og selvom den var overtaget fra en veninde og altså brugt, var der ingen problemer overhovedet med at holde lillemanden tør og varm. Så står det til mig skal dette års også være fra reima. Hvad enten man er lidt konservativ (host kedelig) som mig, eller mere glad for farver og mønstre er der muligheder. Ligesom i forårskollektionen er der nogle seje retro modeller i smukke klare farver med påsatte lommer, der er mere “frilufts-liv” prægede modeller samt helt enkle klassiske sager. Som noget nyt har noget af overtøjet et vandsøjletryk helt op til 15.000 mm og nogle af modellerne er bluesign-certificerede! Der er altid småjusteringer ved modellerne fra kollektion til kollektion, og således er nogle af sømmene denne gang flyttet lidt for at øge bevægeligheden for børnene.

Jeg har valgt lidt stemningsbilleder fra den hyggelige eftermiddag, samt lavet en collage, der viser nogle af favoritterne fra kollektionen. Reima har også et voldsomt udvalg i accessories til børnene, samt nogle ret lækre uld/bambus sager til både de allermindste og de større børn. De står helt klart på ønskelisten både til lille A samt bebsen i maven.

Er I ved at have styr på overtøjet til efterår og vinter??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til overtøj fra reima aw14

  1. Mette siger:

    Vi har haft flere brugte Reima og jeg er også fan, men må også indrømme at jeg syntes de er dyre.
    I år var jeg så heldig at deres lagersalg var her i Kolding, så jeg tog på storindkøb. Så i år står der Reima på både jakke/flyverdragt og støvler.

Skriv et svar