om at tisse i bukserne af skræk

20140909-101714.jpg

Okay, måske ikke helt så bogstaveligt, men det er altså næsten lige ved. For lige om lidt, som imorgen, drager jeg til London, for at deltage i en konference i forbindelse med min forskning. Den første forskning, den første konference, og så åbenbart oh skræk oh ve, den første talk. Altså som i at jeg skal holde en mundtlig præsentation for hvad.. 150 mennesker? På engelsk… og med en masse svære ord. Og af de mennesker, så er over halvdelen nok gamle professorer, der har beskæftiget sig med det her emne hele deres (lange) karriere. Jøsses… jøsses…

Så idag har jeg planlagt at gå lidt i panik, holde oplægget for vejledere, læse det igen og igen. Tænke over, hvad jeg kan få af (onde) spørgsmål, og overveje om jeg kan spille lidt på det faktum jeg kun er studerende (hvilke ingen af de andre præsentationsholdere lader til at være), eller om jeg på en eller anden måde kan få min mave til at blive større på kun et par dage og så ligesom regne med lidt credit for den.

/Anne

Nå ja, og for at gøre det helt perfekt er lillemanden lige blevet syg. Goddag til dårlig samvittighed!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til om at tisse i bukserne af skræk

 1. Sødeste, Anne – been there, done that (peed that?). Den akademiske selvtillid er den værste selvtillid at få bøvl med (næst efter ens evne som mor), men selvom forskere er uddannede til at kritisere, er de også uddannede ud i konstruktiv kritik. Kombineret med, at forskere ææælsker, når andre interesserer sig for det samme som de, er der basis for, at du kommer fra konferencen måske nok lidt overvældet over alle deres gode idéer men endnu mere med et ordentlig akademisk selvtillidsboost i ryggen.

  Ha’ en rigtig god konference (hepper på dig!) og god bedring til A.

 2. Årh mand! Det er den slags begivenheder og mavefornemmelser der virkelig kan få mig til at falde helt til ro med at jeg ikke gik ph.d-vejen! ^_^ Jeg er bare en større kylling end dig på den front.

  Kæmpe held og lykke herfra!
  Måske det kan hjælpe lidt at tænke på at minutterne tikker derudad lige meget hvor godt eller skidt det går – tiden skal nok bære dig igennem helt uden at du gør noget. Og så har du en herlig lille gut at komme hjem til. Alt det virkelig vigtige.

 3. Christina siger:

  Held og lykke. Det skal nok gå fint. Bare tænk på, at de bare er mennesker!

 4. Anna Svenning siger:

  De små bliver altid syge på de mest uheldige tidspunkter! Min dreng på knap halvandet blev syg tre dage før mit bryllup – og var det også på selve dagen … Men du skal nok klare det! Glæder mig til at høre om det.

  Kh
  Anna

 5. Sidsel Nørregaard siger:

  Hej Anne,
  Det skal nok gå mega godt – så forberedt som du altid har været når det handler om eksamen, så er det her piece of cake 😉

  Knus fra midtjyden

 6. Som jeg også sagde i går… Du er MEGA sej… Now go kick some ass!

 7. Katrine/gugge siger:

  Wow, ja det er stort. Jeg har selv det der udenfor-Danmark-oplæg “tilgode”. Kan godt forstå, at du panikker lidt. Men mon ikke man alligevel kan mere end man tror, når man først står der…?
  Og mor-dårlig-samvittighed er bare så tung. Jeg håbet du får en god tur!

 8. Pingback:her endnu - Krittewitt

Skriv et svar