fødselsdagsfejring

kamera 1068 kamera 1073 kamera 1074 kamera 1078 kamera 1087 kamera 1093 kamera 1105

Det er efterhånden blevet en fast tradition det med en fødselsdagsfejring veninderne.  Det er simpelthen så skønt at få dem samlet og se alle på en gang. I denne uge stod det på årets fejring.

For at lette presset på mig selv lidt (jeg ville gerne lave et overdådigt kagebord) blev det til amo-løsningen. Lad mig samtidig lige indskyde, at eftersom min elpisker er afgået ved døden er det hele lavet med piskeris og rugbrødsmotor, hvilket tydeligvis sagtens kan lade sig gøre.

Altså til sådan et kagebord synes jeg godt, at der må være lidt af hvert. Noget stort, noget småt, noget chokoladeagtigt, noget mere vanille-agtigt og så lidt ved siden af. Så valget faldt på at lave en chokoladetærte, popcakes på dejen fra drømmekagen, fødselsdagsboller, lyserøde macarons, samt nøddekage (drømmekagebund med nøddetop fra opskriften på bettys nøddesnitter). Derudover lidt chokolade og så en gammeldags æblekage, for lige at understrege efteråret. Når bordet så blev dækket med lidt pynt fra gemmerne og nogle smukke dahliaer, så var det den perfekte tøsefødselsdag!!

Nøddekagen blev to-die-for. Jeg lavede en halv portion af nøddetoppingen og lagde det på kagen efter ca 10 min i ovnen. Kagen er blød og svampen og fyldet er sådan sødt og lidt snasket på den rigtige måde. Personligt har jeg ikke vovet mig ud i macarons før, fordi de lyder lidt krævende at lave og mange har dårlige oplevelser. Må sige, at de her fra amo, altså virkelig er nemme at lave, og man opnår altså et ret pænt resultat. Selv som total nybegynder. Så det kan jeg godt anbefale, og så er det jo eventuelt bare at eksperimentere lidt med fyldet hvis man gerne vil det.

Og så lige et kæmpe tak til alle de dejlige piger, der var med til at fylde huset og kom med fantastiske gaver og godt humør!

/Anne

Indlægget er lavet i samarbejde med amo, meninger og ord er mine helt egne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar