Inspiration til børnetøj – EN FANT og small rags

En af grundene til at glæde sig til SS15 er for mit vedkommende er de to nye danske mærker small rags og EN FANT. Og jeg ved godt, at det er i lidt god tid at tippe, men jeg kan altså ikke lade være med at dele nu her. Det er de samme folk der står bag begge mærker, men resultatet er ret forskellige looks og udtryk. Jeg er vild med begge!

2014-05-20-UTOFT0527en fant + small rags12014-05-20-UTOFT0454en fant + small rags
EN FANT har siden 2012 lavet de fineste børnesko, men udvider nu med en tøjkollektion. Den rammer simpelthen så fint med sit fortryllende univers indeholdende smukke prints, lækre farver, lidt poesi men med en pæn portion humor. Derudover er virkelig mange af deres styles unisex, så der er altså noget at vælge imellem også som drengemor, hvilket virkeligt er velkomment. Et af mine yndlingsprint er den flyvende hval på det øverste billede, der blandt andet kommer så sengesæt, og så er der vel ikke meget tvivl om at der er en masse Anne-venlige farver?? Priserne kommer til at være ganske rimelige, med fx bodystockings fra 169 kr, bukser fra 149 kr og strik op til 500 kr, de størrelserne kommer til at være fra 56-116.

en fant + small rags3en fant + small rags2

Artikler_shopthelook2 (1)

Small rags har et meget mere cool og urbant look, og ja, man kan vel få sin egen lille mini-hipster, hvis man kører stilen helt igennem. Det uformelle udtryk er helt perfekt til hverdag, og det er en kollektion hvor man kan mikse og matche på kryds og tværs og dermed lege med stilen. Den gennemgående figur i prints er kludedukken Mr Rags, som til messen endda var blevet lavet i kææææmpe størrelse. En sjov understregning af det uhøjtidelige i tøjet! Priserne er meget rimelige, med body’er, t-shirts og lignende fra 99-179 kr, strik op til 499 kr og bukser fra 149 kr. Størrelserne er fra 62-104.

Det blev en længere smøre, men er altså bare pænt begejstret her, og glæder mig til at kunne putte lillemanden i nogle af de lækre sager.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Inspiration til børnetøj – EN FANT og small rags

  1. Therese siger:

    “En Fant” er super skønt tøj, som jeg også er faldet ret meget for. Dog er jeg lidt ærgerlig over at det ikke er øko, for så kan jeg ikke købe det ind til biksen 😉

  2. Pingback:tillykke til small rags - Krittewitt

  3. Pingback:Forårstøj fra EN FANT - Krittewitt

Skriv et svar