gode bukser efterlyses

20140812-124048.jpgHerhjemme er det næsten suverænt mig der bestemmer hvad lillemanden har på. Og måske lidt af den grund synes jeg da også, at manden fortjener at jeg lytter til ham, når han endelig ytrer sin mening. Og her i søndags, hvor billedet er fra, blev der spurgt om ham lille A ikke snart skulle til at have rigtige bukser på.

Rigtige bukser!?!?

Han har da bukser på!! Altså okay, det er leggings selvfølgelig, men alligevel. Jeg har jo foretrukket leggings til ham, fordi han har været så smal, og jeg følte altså han druknede lidt i de ret brede bukser,  jeg er stødt på på babytøjs-markedet.

Så derfor spørger jeg nu jer til råds… Hvilke bukser er mon gode til små, aktive drenge?? Jeg prioriterer altså ret højt, at han kan bevæge sig i dem, og så må de jo altså godt kunne holde til tumlen både indenfor men i høj grad også udenfor på grus, sand og græs!!

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til gode bukser efterlyses

 1. Jelena siger:

  Popupshop baggy leggings. Jeg ved godt, at de hedder leggings, men det er de altså ikke 😉 Og ellers laver Albababy nogle fine bukser, som ligner. De kommer i den fineste diskrete grå farve her til efteråret. Dem tror jeg mit tynde barn skal have (som i øvrigt heller ikke går særligt meget i rigtige bukser) 🙂

 2. Anne-Sofie siger:

  I gang med symaskinen Anne! Bukser er noget så simpelt især til små børn.

 3. Camilla siger:

  Her bruges der også mest bløde bukser! Jeg har det lidt øv med stive cowboybukser til små børn! Jeg har dog hidtil mest selv syet til Johan, sådan nogle lidt a la Chris mønsteret fra stof2000, men knap så baggy! Det er mit eget mønster!
  Ellers synes jeg zara har mange fede bukser i bløde materialer, og de er i hvertfald for smalle i pasformen til Johan, så mon ikke de passer lille A.
  Men er det sådan mere cowboybukse/lærredsbukseagtig barnefader tænker på, for så har jeg ikke et clue!

 4. Nanna Hermansen siger:

  Vi har samme problem her, er dog rigtig glad for “Chinos” fra J by Jasper Conran. De fås i magasin og fungere rigtig godt til smalle drenge. Der er bånd i taljen så de kan strammes ydeligere. De er heller ikke så dyrere (og på tilbud lige nu).
  Vores dreng som til tider er en rigtig tumle trold har ihvertfald ikke klaget endnu 😉

 5. Astrid siger:

  POMPdeLUX har et godt snit, synes vi (mine nu store drengen og deres mor)

 6. Det er jo lidt sjovt – jeg har nemlig også en Anton! Og på trods af talrige elastikker på arme og lår så er han altså en lang smal dreng med et udfordrende lille taljemål. Her blander faren sig heller ikke meget men nedlagde dog første veto EVER mog de pæne grå leo-leggins fra Marmar jeg havde købt – snøft!

  Men tilbage til sagen – gode, billige, bukser fra NEXT. Man skal sortere alt det med dinoer og jeg ved ikke hvad fra og så gemmer der sig gode fund imellem, fx bøde cowboybukser med elastiklinning og chinos. ZARA er vi også glade for, har lige købt et par der er SÅ fine, grå chinos’ish med lædersnøre i livet. Synes også Bakito virker til tider, Norlie og wheats longjohns (grænser vel til leggins). Det meste andet fra wheat og pompdelux duer desværre ikke hos os 🙁

 7. Cecilie - Makwerk siger:

  Jeg ved lige præcist hvad du mener. Jeg har også en meget, meget smal dreng, og det er virkelig svært at finde bukser til ham. Jeg har fundet ud af at pige bukser generelt er meget smallere i livet, så derfor er 80% af Kalles bukser fra H&M’s pigeafdeling (men sig det endelig ikke til ham;-) De har noget ret gode og bløde stretch denim bukser, dem vi bruger rigtig meget. De er ret smalle i benene, og det kan han godt lide. Og så har han nogle hjemmesyede baggy bukser, lidt a la dem som Trine fra Groovybaby har på sin blog.
  Men altså, gå efter pigeafdelilngerne:-)

 8. Jeg syr normalt også selv bukser til drengene, syntes generelt det er svært at finde bukser med en god pasform – både til den slanke 3 årige og buttede baby!

  Med den ældre fik jeg altid ros i vuggestue over at mine hjemmesyet bukser var så dejlig bløde og gode for ham at lege i!

  Det er først her hvor han er over 3 jeg har købt det første par smalle jeans til ham, pga. Varmen har de dog endnu ikke været på! Men jeg et da spændt på og han kan røre sig i dem!

 9. Camilla siger:

  Herhjemme er vi (læs jeg) rigtig glade for h&ms chinos til min dreng på 15 måneder. De er bløde, smalle, lange i benene, kan justeres i taljen og fås i mange lækre farver 🙂

 10. Betina Hauge Madsen siger:

  Her har jeg også en dreng der er meget smal om hofterne. Har været heldig med at finde en del smalle jeans (slim) fra H&M. Her har de også “bløde” bukser der er smalle i benene. Men tror da lige jeg skal bruge tippet fra Cecilie om at kigge ind i pigeafdelingen også 😉

 11. Anne siger:

  Name-It har også regulerbar talje og smalle modeller.

 12. Østfronten siger:

  Norlies stretch jeans i slimfit har Bean passet siden hun var en lille fis. Og de sidder stadig supergodt.

 13. Pingback:Efterårstøj på udsalg - Krittewitt

 14. Pingback:tip om rabat til milk cph - Krittewitt

Skriv et svar