en fobi

For nylig indså jeg det lidt skræmmende faktum, at jeg simpelthen er bange for skobutikker. Jeg bryder mig slet, slet ikke om dem. Mine fødder begynder næsten at gøre ondt og få vabler bare jeg ser på en, og jeg bryder mig slet ikke om at blive ekspederet af en alt for fnisende teenage pige eller en der som regel deler både smag og alder med min mor.
Så resultatet er ligesom, at jeg undgår de butikker. Hvilket nu hvor efteråret vist efterhånden er ovre os betyder, at jeg kan vælge mellem mine hullede støvletter eller nedslidte sneakers. Ikke den fedeste situation. Og slet ikke når jeg nu snart skal til at være lidt repræsentabel på konference und alles.
Plus, det er bare rarere at føle at det hele går op i en højere enhed når man bevæger sig ud af døren, ik!?

20140820-161207.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til en fobi

 1. Sødeste, Anne… netshopping??

 2. haekleriet siger:

  årh det kender jeg alt for godt.. hader at prøve sko.. jeg køber dem altid med hjem med byttemærker og prøver dem i fred og ro derhjemme! det hjælper 🙂
  og så holder jeg mig lidt til de samme mærker hvor jeg kender min størrelse :)!

 3. Rikke siger:

  Åhh, det kender jeg alt for godt.
  Jeg har lige talt med en veninde om det i denne uge; hvorfor er det altid så svært (og en nedpriotering) at shoppe bh, bukser og sko/støvler….
  – Når sådanne nævnte basis ting er i orden kan man jo bare mæske sig i tøj stativerne og gå shop amok i jakker, t-shirts, tørklæder m.m.
  jeg er r** dårlig til at få shoppet de ovennævnte ting, men jeg er ligesom dig nødt til at se “frygten” i øjnene i det mine varme vinterstøvler er blevet slidt og utætte…..åhh gud…..jeg….klarer……det….!!!

  // Rikke //
  Mit element

  • Anne siger:

   Hahaaa du har heelt ret. Jeg er pissegod til at købe jakker fx. Eller jeg kan spotte dem jeg kan lide. Men alt det andet. Puha puha…

 4. Astrid siger:

  Nøj det kender jeg godt…
  Mig: Har I dem her i min str.?
  Fnisende teen: Nej dem har vi kun i damestr.
  …Gud hvor jeg hader at købe sko. Og bukser… og. Hmm…

  Netshopping må være vejen frem, men nogen gange vil man jo også bare gerne gramse på sagerne inden dankortet svinges.

  • Anne siger:

   Ja, der er jeg også lige på grænsen. Og faktisk står der male i mine røde sko der! Ha, I don’t care!
   Og ja, vil bare så gerne gramse på sagerne. Både tøj og sko.

 5. Online shopping kære Anne, det er vejen frem 🙂

 6. FruThornholm siger:

  Jeg køber stort set også kun online.. Du må kaste dig ud i det – og jo, du får dem da byttet – det er jo som regel en del penge. Flere steder er der også gratis retur, det hjælper jo lidt på det. Men du kan jo starte med at købe mærker du kender i forvejen, og ved nogenlunde hvilken str du skal have. -Så håber jeg du får en succesoplevelse, og kan få udbygget din skosamling. God fornøjelse 🙂

  • Anne siger:

   Gratis retur er altid godt. Men nu er der jo liiiidt flere butikker at vælge imellem her i kbh, så altså når man godt kan lide at mærke om skoene er hårde/bløde eller vil skarve i hælen, sååå…

   Tak. Jeg har lagt en plan!!!

 7. Therese siger:

  Sådan har jeg det med tøjbutikker, så handler det meste online.
  Growingfeet er virkelig seje til det med byt, så der kan man både købe labre sneaks (til voksne fødder), samt bytte dem hvis de ikke passer, uden at det er nogen problemer.
  Man skal selvfølgelig stadig pakke dem ind, og smide dem forbi posthuset….

  • Anne siger:

   Hehe, ja, man skal jo lige afsted 😉 Er heller ikke den store netshopper på tøj til mig selv. Mest til ham den lille. Kan så godt lide at kunne stå og mærke på kvali osv, men er også blevet ret kræsen her de sidste år 🙁

 8. Pingback:instant sko-crush og lidt om termostøvler - Krittewitt

Skriv et svar