Efterårstøj på udsalg

boy autumn boozt.com

Nå, men en ny sæson kræver jo også lidt opdateringer i garderoben hos de små. Sko, overtøj osv skal jo tit skiftes. Har fået en mail eller mange om udsalg og nedsatte varer fra boozt, så nu måtte jeg altså lige tjekke om det kunne passe. Var der virkelig lækre sager sat ned til gode penge?

Og ja, det var der faktisk. Collagen er en anelse skizofren, beklager, men har ligesom forsøgt at illustrere, hvad jeg har kigget lidt efter nu her. Først og fremmest, så var der altså nogle lækre uldsager fra JOHA,  der var sat ned. Og det er altså noget der batter på det her tidspunkt, ik?!

Vi har jo været på buksejagt, og der er faktisk flere modeller sat ned. Efteråret er lag-på-lag sæson for mig, så bluser og skjorter til at få ud over en body. Det samme med sweatshirts, der er dejligt lune. Derudover så kigger jeg altid gerne efter strømper. Det gælder altså også, at de forsvinder herhjemme, og så vokser lillemandens fødder helt vildt. Jo, der er faktisk noget for enhver derinde på udsalgssiden. Også for pigerne.

Er du også i gang med at opdatere på tøjfronten?

/Anne

Indeholder affliate links

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Efterårstøj på udsalg

  1. taburetten siger:

    Sikke mange fine ting 😀

Skriv et svar