farlige bjørne der hygger

20140824-173236.jpg

20140824-173310.jpg

20140824-173344.jpg

Se, egentlig havde jeg planlagt lige at få brugt lidt tid her i weekenden på nogle blogindlæg. Lige få opdateret omkring det sidste fra modemessen, hvor jeg altså har en del jeg gerne vil vise frem og så lave nogle inspirationsindlæg til efterårets tøj til især de små gutter. Jep, jep I slipper dog i første omgang, for jeg blev distraheret.

Af den lille farlige bjørn på billedet ovenfor. Weekenden er simpelthen bare blevet brugt på ham, ja og så manden. Vi har spist brunch, hygget, leget, spillet bold og nydt hinanden. I den grad nødvendigt, for den sidste tid har været hektisk.

Og så er han simpelthen så pissehamrende (pardon my french) skæg at være sammen med for tiden. Nu begynder man altså i højere grad at kunne lege med ham and I LIKE IT. Jeg tror måske nok at den første time (!!) imorges efter maden gik med at spille bold. Og derefter sad han altså længe og koncentrerede sig om at samle duplo-klodserne, der virkelig også er blevet et hit på det sidste. Ærlig talt, og ja det er lidt pinligt at indrømme, så har der været en lang periode hvor jeg har gruet lidt for de dagene uden planer. Eller at være alt for længe alene med ham. Er jeg den eneste??? Men nu er han bare ved at være SJOV, og vi hygger os simpelthen så meget, og man elsker ham sgu endnu mere dag for dag.

Min egen lille farlige bjørn!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til farlige bjørne der hygger

 1. Sandra Askegren siger:

  Hvor er han skøn din lille Bjørn

  • Sandra Askegren siger:

   Hov hvorfor kom resten ikke med…

   Nåh men jeg skrev bare at du da har den skønneste lille Bjørn der

 2. madebyhelena siger:

  Herlig søn du har, og ja sommetider er det altså bare vigtigere at priotere familielivet frem for bloggeriet;-)

 3. copenhagenkiddo siger:

  Den følelse kender jeg godt, fra dengang børnene var mindre. Tror det er meget normalt, at man gruer lidt for det. Når de er så små, har de hele tiden behov for at blive aktiveret 🙂 Hvor er din fine sengerand fra?

Skriv et svar