Travlhed og vinder af pixi-hylde

getimage (5)

De sidste par dage har været lidt vilde. Jeg skulle holde et lille oplæg til et netværksmøde her på arbejdet. Ikke noget vildt, men har egentlig ikke sådan rigtigt præsenteret det jeg laver tidligere. Og vidste ikke hvem der egentlig kom, hvad de vidste på forhånd, og hvordan de andre oplægsholdere gjorde det. Så var pæææænt nervøs og lidt stresset inden.

Men det gik!!! Og det var rigtig godt at få overstået. Til gengæld kostede det så en meget, meget tidlig sengetid i aftes. Var helt udkørt og gik desværre glip af en omgang hækleklub. Men piger, jeg tager revanche… Med kage!!! Og imorgen er det fridag og så skal jeg hygge, så det er også lidt rart at tænke på.

Og så er der jo lige en vinder af en pixi-hylde fra Silly U. Det er Daniella og lille Oscar der har vundet en. Daniella, jeg har sendt en mail i din retning! Kæmpe stort tillykke!!

Og jeg har faktisk endnu en give-away eller to i ærmet. Ihh det er hyggeligt at give lidt godt videre.

Dejlig dag til alle.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar