Inspiration til gravide

Untitled #20

tæppe – fabelab // pusletaske – Ida Ising // scrub -Vølve
Milestone pregnancy cards // Sophie la Girafe //neglelak – Kure Bazaar
sengetøj – fabelab // bukser – youandyou // ammechemise – youandyou // cardigan – Trine Vestergaard

 

Et lille indlæg mere dedikeret til mine dejlige gravide veninder. Lidt inspiration af både den ene og anden art, forkælelse både til mor og barn. Mine egne favoritter og sager jeg selv gerne vil have fingrene i når det med en nummer 2 kommer på banen.

Jeg er vild med produkterne fra fabelab, og den nyeste tilføjelse i form af sengetøjet er også helt vidunderligt. Pusletasken slæber man konstant rundt på under sin barsel, og tasken fra Ida Ising, som jeg selv testede sidste år, er altså bare blandt de smukkeste på markedet. Jeg synes også der skal være noget lækker forkælelse til mor/den kommende mor, så lidt lækkert tøj, fx en dejlig cardigan burde altså stå øverst på ønskesedlen. Og der er altså masser af tøj, som både egner sig til gravide og ammende, se fx fordi youandyou. Eller nogle lækre hudprodukter, der også egner sig til gravide. Alt sammen med til at sikre, at man ikke føler sig alt for forsumpet, hvilket altså er en reel risiko når man er på barsel.

Til baby er Sophie altså bare sagen. For pokker da hvor har lille A været glad for sin. At han så pt faktisk er bange for den (pga. lyden) er noget helt andet. Men alle babyer jeg kender har elsket den, så er det sagt. Jeg har tidligere skrevet om milestone baby cards til at følge dokumentere babys udvikling. Der er også udviklet nogle pregnancy cards, men ved ikke helt hvor de kan købes i Danmark endnu. Pålidelige kilder siger at de kommer i yndlingsbutikken Strut, men hvornår ved jeg altså ikke helt.

Har I andre favoritter end mig der kan anbefales???

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Inspiration til gravide

  1. Mette siger:

    Jeg var glad for min basis kjole fra Boobs da jeg var gravid og ideen med at man også kan bruge den mens man ammer er super fin – især fordi det er små dyrt, så alt hvad der forlænger ‘holdvarheden’ er et plus.

  2. Strutshop.dk siger:

    Der kommer nemlig Milestone Pregnancy Cards – ligeså snart de er på lager igen i Danmark får vi dem hertil Strut og strutshop.dk 🙂

Skriv et svar