cool kid eller hvad?

 

 

20140611-150605.jpg

Sådan en dejlig morgen… Eller… Kan man mon ramme trodsalderen hen over natten? Efter en ellers udmærket nat vilel den lille herre intet her til morgen! Niks, nej, intet!

Først blev han ked af det fordi morgenmaden ikke kom hurtigt nok og lignede en anden teatermaske i hovedet med den nedadvendte mund. Så kom morgenmaden på bordet, men var bare IKKE interessant. Altså hans eget, for vores var da egentlig ret spændende. Vi gik imod vores principper og tilbød noget andet. Men næh nej, det var heller ikke godt nok og hagesmækken skulle “aaaa”.

Så kom han ned, men legetøjet var jo heller ikke sjovt. Og når legetøjet ikke er sjovt må man ty til det eneste rigtige: Stampe lidt i gulvet og så kaste sig ned som en anden diva og stortude. Med tårerne trillende på de efterhånden ret så røde kinder, og savlet ditto på hagen. Tandbørstningen var heller ikke lige sagen, egentlig ville han vist hellere bare vaske hænder!? Men når man stadig bare mest kan pege opad mod håndvask/tandbørster kan det jo være lidt svært at forklare (og for de efterhånden ret så frustrerende forældre at forstå). Så deeeet fik vi heller ikke rigtig gjort. Ja, og på et tidspunkt midt i dette begyndte han at spørge efter “maddddd” igen!

Så jep, jeg har altså sendt en lille mand i vuggestue uden morgenmad og uden at få børstet tænder. I’m goooood!!! Deterenfase Deterenfase Deterenfase!!

Til gengæld så ser han da pænt sej ud! Hvad sker der lige for at mr. to-cool-for-vuggestue jorder sin åbenbart ret lalleglade mor med sej attitude!?!? Jøsses, den lille mand altså.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til cool kid eller hvad?

 1. Cathrine siger:

  Velkommen i klubben med børn i trodsalderen

 2. Ida siger:

  Ja det er ikke altid helt nemt, der kommer også nu og da en nedsmeltning herhjemme. Men ham lille A ser da mega cool ud. 😉

  • Anne siger:

   Han er SÅ cool. Vi kommer til Aarhus igen hvis V kan lege der!? Men man skal lige finde ud af at håndtere de nedsmeltninger.

 3. Lou siger:

  Åhh den fantastiske 2-års alder der så stille startede med at råbe “miiiiiin” om alting. Og ja nu er vi så også gået ind i lign senarier, som det du beskriver. Jøsses.

  Men han er en lækker haps er han 🙂

  Kh Lou

 4. Sølva siger:

  Hihi! Så cute altså!

 5. Ingrid siger:

  Sikke et dejligt billede af jer! Og ja, de der flip er liiidt anstrengende,….så vil jeg spise, så vil jeg ikke spise…så vil jeg have gul kjole på, så vil jeg have pink kjole….NEEEEEJ, det er ikke så’n du skal åbne min figenstang eller skrælle min banan, nu vil jeg SLET IKKE have den!!! listen er lang. Her er Alma snart fire, og hun er rimelig drama queen stadigvæk…og den milde lillesøster på halvandet begynder også at udvise et mindre mildt temperament…føles som om jeg bor med to teenagere;-) kh. Ingrid

Skriv et svar