weekend

kamera 241 kamera 249 kamera 253

Ahh for en weekend!!

Lørdag stod i familiens tegn. Vi hoppede ud i det gode vejr fra tidlig formiddag. Først et desværre mislykket besøg hos en skobutik efter sandaler til lillemanden (åbenbart svært at finde sandaler til fødder der hver er specielt brede, eller smalle eller med høj vrist, men vist bare helt normale!?!). Derefter kiggede vi forbi Det Ny Designermarked, hvor jeg fik hilst på både Camilla, der stor og solgte briller hos foof og Dorte, der havde nye lækre produkter med. Jeg fik lov til at snuse rundt, mens andre holdt fest med hoppebolde og trapper udenfor. En lille smule røg med hjem, men det fortjener sit eget indlæg.

Søndag var fodbold-dag for den bold-glade mand. Heldigvis stod et par piger jeg kender tilbage fra fødselsforberedelsen klar til at underholde herhjemme sammen med deres efterhånden ret store drenge. Jøsses altså. Hvor bliver ens egen lille bitte baby bare kæmpe stor. Eller.. det må han jo være når de jævnaldrende er!?

Så nu er jeg egentlig bare klar til endnu en weekend for det er da for rart!? Håber jeres weekend også var dejlig?

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til weekend

 1. Tine siger:

  Uhhmm, den pizza ser lækker ud! Og kært billede af lille A. Jeg glæder mig til at se hvad du købte. 🙂

  Vi har haft en skøn weekend med både Legoland, hjemmehygge, loppemarked og praktiske gøremål. Det var virkelig skønt!

  I dag regner det og er gråt udenfor, men jeg synes faktisk, vi trænger til lidt regn. Min køkkenhave gør i hvert fald. 😉

  God mandag søde du. <3

  • Anne siger:

   Åhh ja, de havebekymringer gør jeg mig ikke helt 😉 Men hvor lyder jeres weekend også bare SKØN””

 2. Maria-Therese siger:

  Mums for en pizza!

Skriv et svar