svingweekend

kamera 284kamera 287 kamera 254

Weekenden blev sådan lidt svingdørs-agtig på forskellige tidspunkter. Arrangementer, fodbold og lagersalg fyldte op, så vi fik ikke set hinanden så meget alle sammen og aftenmaden blev både take-away og en hurtig hverdagsret herhjemme.

Men i lørdags blev ham den lille hele halvandet år gammel (!!) og så har man altså fortjent en lille ting. Muligvis prøver jeg allerede at modarbejde min dårlig samvittighed over, at jeg nok går glip af hans 2-års fødselsdag. Men en sej løve og raket fik han. Og som altid var det en FÆÆÆÆST at åbne gaverne, og heldigvis har legetøjet været favoritter siden.

Og til de søde som spurgte om jeg så fik en gave i år. Ja, så fik jeg chokoladen på billedet i indlægget. Uhmmm, I’m a lucky girl.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til svingweekend

  1. Katrine siger:

    Hov, hvorfor går du glip af hans 2-års fødselsdag? 🙁

Skriv et svar