Regnvejrssøndag

kamera 360

Jeg ved ikke om der var nogen der formåede at misse det faktum at det i går eftermiddags stod ned i stænger her i Kbh. Så det med at vade rundt udenfor var ikke lige først på min to do liste over ting jeg ville lave med lille A mens farmand var til fodbold.

Så er det jo godt man har en dreng, som valgte at sove en god lur, og gerne ville underholdes med bøger, duplo, fingerdukker, sange og så bare den bedste leg der er at gå rundt mellem rummene med gåvognen proppet til randen. Og muligvis kom vi også lige til at flytte rundt på møblerne i soveværelset!

Men vi var vist begge også ret tilfredse med eftermiddagens menu der bestod af pandekager. Haps haps, de fik hurtigt ben at gå på. Og som ekstra bonus er der lige et par stykker til mig i dag.

Og ja, tydeligvis har ham den lille allerede sin favorit måde at spise pandekager på. That’s my boy.

Håber I også fik udnyttet regnen/solen på bedste måde!!?? Hvordan underholder I de små i regnvejr??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Regnvejrssøndag

 1. Astrid siger:

  Det er ved at være lang tid siden mine var små på den rigtig lille måde, men ud over alt det du har lavet (sejt), så har jeg altid haft en stor rulle tegnepapir (fra Ikea) i baghånden. og så bare en laaang strimmel på gulvet med voksdug under og så diverse tegnegrej.

 2. Marina siger:

  Hos os begyndte det først at regne ved halv otte tiden om aftenen. Så skøn dag, der sluttede med hastetur til Bauhaus og plantning af to nye bærbuske. Vi har efterhånden fået en ret god have, synes jeg. Mangler kun højbedene nu.

 3. Trine siger:

  Ja, det er altid svært at underholde i regnvejr, men huler og lego går man aldrig fejl af ;-).
  Mvh Trine

 4. Mette siger:

  Vi var til konfirmation, hvor min gravide mave blev beundret fra alle leder og kanter og aet på af søde familiemedlemmer 🙂

Skriv et svar