rarhedsdage

kamera 289 kamera 292foto 2 (1) Onsdag var rar. Mit forskningsprojekt var jeg gået lidt i stå med, forstået sådan at jeg skulle have en hjælpende hånd fra min vejleder til at komme videre. Jeg besluttede mig derfor for at tage en Anne-dag med god samvittighed.

Egentlig var tanken strik og serie (opfindsomhed er ikke altid min stærke side). Men en tidlig kaffe-foto-snakke aftale og en anden frokostdate fik gjort kål på de planer. Så jeg endte med at tilbringe dagen i fantastisk selskab og med lækker kaffe og mad. Hurra.

Og så nåede jeg liiiige forbi lagersalget hos milibe. Var på udkig efter lidt lækker basis til lillemanden der vokser som ukrudt for tiden og et par natdragter og t-shirts kom med hjem. Der er forresten nogle milibe-sager på tilbud lige her hos online-lagersalget hos Dreams for Kids. De har også sæsonens joha til 25% lige nu. Hvis min baby nu var lidt yngre, var denne heldragt altså blevet klikket hjem.

Men i dag står den på arbejde og seriøsitet!

/Anne

Indeholder affiliate-links
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til rarhedsdage

 1. Marina siger:

  God idé med en Anne-dag! God arbejdslyst i dag – tænker på dig, mens jeg selv laver de sidste krampetrækninger på delprojekt 1).

 2. Line Herlev siger:

  Hurra for vejledere når man er kørt fast i mudderet. Så er det godt, at der er flere til at skovle! Og endnu mere hurra for at tage en dag til dig selv. Jeg skal på ego-weekend i morgen og DET glæder jeg mig til! Håber jeg stifter bekendtskab med lige så indbydende frokostanretninger i løbet af de kommende dage, som du lige har præsenteret der! ^_^

 3. Emilie siger:

  Iha, det lyder som en henrivende dag.
  Sådan nogle måtte der gerne være flere af.

 4. Jelena siger:

  Åh, nu glemte jeg helt Milibes lagersalg. Jeg plejer ellers at købe ting til min bonusdatter der. Øv! Men dejligt, at du nåede det (skønne sager, i øvrigt!), og at du havde en god dag 🙂

 5. Jeg elsker også Anne-dage 😉 Og den mad der, ser så pragtfuld ud.

  – Anne

Skriv et svar