Leg

foto (6)

Med al mulig risiko for at sætte det på spil, og med kun min egen begrænsede erfaring som egentlig baggrund for at sige det, så synes jeg altså at ham lille A er lidt god til at lege sådan for sig selv. Han kan sagtens lige tage en bog og læse lidt i den alene, lege koncentreret med puttekassen eller gå ind på sit værelse og flytte rundt på tingene i hans bogkasser.

Men yndlingslegen over dem alle… Den suveræne favorit-leg, der er altså at gå frem og tilbage i lejligheden med sin gåvogn. Lige fylde det mest essentielle i den (kan i flæng nævne yndlingsbamsen, bilerne, lidt garn og måske en bold) og så bare gå frem og tilbage mens der højlydt råbes DYT- DYYYYYT.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Leg

 1. Line Herlev siger:

  Haha… hos os har det mest heddet “biib-biib-biib-biib” – og så gik de baglæns!

  – Line

 2. Mette siger:

  Ha ha – sæt pris på det og håb det fortsætter. For der er da ikke noget mere fantastisk end børn der kan finde ud af at underholde dem selv og bruge deres fantasi.

  • Anne siger:

   Han har faktisk altid været god til at lege for sig selv. Selv som helt lille. Så tænker faktisk over at lige huske at involvere andre (mig) en gang imellem!! Men er helt enig. Har også dyrket at han netop kan selv!!

 3. Ingrid siger:

  Åh, det kender jeg. Gåvognen er også er hit med Olivia, og var det måske i endnu højere grad med Alma. Her er det nye, at Alma sætter Olivia i gåvognen og kører hende rundt…liiiige lidt hurtigt af og til

Skriv et svar