Kr. Himmelfart

20140530-195249.jpg

20140530-195306.jpg

20140530-195324.jpg

20140530-195338.jpg

Det er godt nok ikke dårligt med sådan en fridag næsten midt på ugen. Og i dag blev også nærmest en fridag, for der var lukkedag i vuggestuen, så jeg nuppede den første halvdel af dagen, mens farmand sørgede for eftermiddagshygge, mens jeg skal shoppede. Åhhh det var så dejligt, for det er voldsomt tiltrængt. Jeg er skisme træt af at have krise hver gang, jeg skal ud af døren. Så det og en oprydning i tøjskabet håber jeg kan hjælpe lidt. Der blev fundet lidt, som vist både kan gøre sig mere “professionelt” og når man skal ud med veninderne. Og nok egentlig også til lidt familiehygge. Ja, kan være jeg tør vise lidt frem på et tidspunkt 😉

Men nu skal benene smækkes op og forhåbentlig skal der nydes en lille mars-is med manden til et afsnit games of thrones. Hurra for forlængede weekender!!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Kr. Himmelfart

 1. copenhagenkiddo siger:

  Det lyder skønt med shopping Anne. Vi vil se 😉 Jeg blev helt nostalgisk da jeg så billedet med ænderne ved volden. Vi har boet lige klods op af det sted, og det var vores yndlingsspot da Folke var lille. God weekend

 2. Ulrika Landström siger:

  Husk loppemarkedet på gården den 15e 😉
  Det er i hvert fald der jeg har min garderobedeadline.

  • Anne siger:

   Ja det er rigtigt med det loppemarked. Har du været med tidligere???

   • Ulrika Landström siger:

    Jeg har været med og solgt en gang før.
    Faktisk har jeg sorteret så hårdt nu at jeg står med 5-6 sække tøj :O
    Tror det meste ender på Pinden (Christiania).
    Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal prioritere at sælge på søndag.. Det pæneste jeg har vil jeg ha måske 300,- for, men det føles ikke særlig…. loppeagtigt?
    Så måske bliver det til tre bunker.. En smide på Pinden, en loppe, og en til Trendsales?

    (Og undskyld jeg svarer så sent:)

Skriv et svar