Børn i Byen

Okay, så først må jeg lige sige, at det på ingen måde er noget alvorligt, der er årsagen til at jeg misser en vis herres 2-års fødselsdag i november. Det er bare arbejdsrelateret, og jeg skal formentlig på en konference i udlandet til den tid. Jeg er hverken syg eller noget andet. Bare til alle de bekymrede derude, der har overfaldet mig med sms’er og telefonopkald.

Dagens andet formål er at gøre opmærksom på afstemningen, der foregår på børn i byens hjemmeside lige nu. Priserne skal uddeles, og der er mange kategorier inden for børnegenren. Blandt andet kunne jeg da lige anbefale at stemme på sejedrenge lige her og her.

Men der skal også stemmes om den bedste blog og her er det nogle heavy lifters (pardon me), som valget står mellem. Lortemor, Emiliblog, Twin Peaks, It’s Fashion Baby og Sneglcille. Og jeg kan da kun opfordre jer til at stemme, for jo flere der stemmer desto bedre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til Børn i Byen

  1. Jelena siger:

    Hvor dejligt, at jeg lige besluttede at kigge forbi din blog her i dag. Hvor er du sød, fordi du nævner Sejedrenge.dk. God karma og kærlighed herfra <3 🙂

    Og jeg er enig, i øvrigt! Det er helt sikkert en god idé at stemme på de dejlige bloggerdamer, uanset hvem man holder med – og ikke kun fordi man kan vinde en masse ting, hvis man stemmer 😉

Skriv et svar