Bededag og babysitting

kamera 357 kamera 304 kamera 310 kamera 319 kamera 339

Et hurtigt kig forbi herinde her til aften. Den lille sover og ham manden er på arbejde udenbys. Så hvad skulle man ellers lave?!

Billederne er fra dagene omkring St. Bededag. Vi havde nogle dejlige dage, hvor der både blev tid til familiehygge alle tre, og at vi voksne hver især kunne se nogle venner.

Det eneste der vist rigtig manglede var kærestetid. Men damn, det er altså ikke nemt når begge sæt bedsteforældre bor minimum 2 timers kørsel herfra, og i øvrigt alle er ret travle på deres respektive arbejder. Og begge vores søskende, som ellers boede her i København, valgte så at flytte til henholdsvis Aarhus og Kina (!!) inden for et år efter vi fik lille A. Pis!

Hvad gør I med babysitting?

Jeg synes altså, at det er lidt mærkeligt at besvære veninder med det. Dem med børn har da nok i deres, og dem uden.. Gider de det? Eller er det bare mig der tænker sådan? Måske skulle vi overveje en studerende eller andet til at tage sig af guldklumpen. For indenfor den næste måned har vi også et par dage, hvor det er et reelt problem fordi vi begge skal noget!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Bededag og babysitting

 1. Anette siger:

  Er der ikke en medhjælper i vuggeren, der gerne vil tjene lidt ekstra. Det har vi brugt i stor stil.

 2. Louise siger:

  Tja, vi har ingen forældre i der kan hjælpe med at passe purken på 2. Min mands bror er rendt for konen, og deres tre børn. Træls.
  Heldigvis har genboen bedt om at være bedste, hvilket held vi kom til at bo her… Og så er dagplejemorens datter en sveske, hun kender purken bor 400 m væk og har alderen til at være babysitter i 2-4 år endnu.

 3. Camilla siger:

  Studerende vil altid gerne tjene lidt ekstra 🙂

 4. taburetten siger:

  Årh din skiderik 😉 Du lokkede mig herind med den kage der… Har du en opskrift? Ser virkelig lækker ud. Vi har en tidligere medhjælper vi kan ringe til. Jeg syns det er rart at det er en børnene kender i forvejen. Kh Maria

 5. Ditte siger:

  Vi hyrede vores Antons yndlingsmedhjælper da hun stoppede i vuggestuen for at læse til pædagog. Hun kender ham og kan om nogen skifte en ble og fikse en gang havregrød uden instrukser….

 6. Astrid siger:

  Pyh ja, hvad gør man. Vores situation er sådan set det samme og vi spørger netop veninder, specielt hende med de tre børn på ca samme alder som mine egne. Børnene og sådan set også os voksne har kendt hinanden i seks år nu, og faktisk er det ofte nemmere at passe en eller flere ekstra, så der er legekammerater.

  Ang medhjælpere i institutionen, kan der være regler for om de må passe børn som de arbejder med til daglig. Sådan har det været i alle de institutioner mine har gået i og jeg synes det er en god ide.

  Vi arbejder så også lidt på (på 13 år, fnis) at finde en studerende som kan træde til semi-akut, og det kan være vi har en mulighed blandt mine veninders ældste drenge/piger.

  Jeres bededagshygge ser i øvrigt dejlig ud ;o)

 7. Marina siger:

  Vi melder os på holdet, der har brugt en fra vuggestuen. Han forguder hende, og heldigvis lader det til også at være omvendt. Har da aldrig fået at vide af nogen, at vedkommende gerne ville gøre et stykke arbejde for os men til lavere løn – det sagde hun så til os. Hun er en keeper! 🙂

 8. Julie siger:

  Jeg har været barnepige igennem mange år, både ansat gennem familieplejen hos kommunen og dådan “orange”…
  Har både passet fast hver uge og i nødssituationer og ved sygdom hvor forældre fx havde et vigtigt møde på arbejdet..

  Det meget normalt at få omkring 100kr i timen og jos alle dem jeg har passet hos, har jeg gået så godt et forhold til familierne at jeg også bliver inviteret til børnenes fødselsdag m.m.

  Søg på ung i huset, og der er en side hvor barnepiger og familier kan mødes.

Skriv et svar