vinter-fristet

reima vinterjakker

bundgaard vinterstøvler

I går var jeg til en fremvisning af efterårs-/vinterkollektionerne af nogle brands. Det er godt nok overhovedet ikke sæson lige nu, men det er altså er lidt sjovt. For udover at byde på lækker mad (hurra!!) så er det sjovt a få et indblik i næste års sager, og det muliggør lidt planlægning af tøjet til lillemanden.

Denne gang var der blandt andet reima, som bød på nogle utroligt fine drengestyles (endnu mere hurra!) og så var der også Bundgaard sko, som har fået ny designer. Næste år skal der jo investeres i de første par vinterstøvler til ham lille A. Og der var et par mørke petroleumsfarvede som jeg altså faldt pladask for!

Hvis du nu mere er til at købe på forhånd (og på tilbud) har jeg fundet et par links, hvor der er gode procenter at spare (hurra igen!).

Reima: her, her og her.

Bundgaard: her

/Anne

Indeholder affiliate-links
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til vinter-fristet

 1. Hvor er de fine de støvler! Desværre har Anker en meget smal fod, så vores udvalg er begrænset:(

  • Anne siger:

   Åhh ja. De små fusser. Altså de her så egentlig rimelig smalle ud men ved jo ikke noget sikkert. Som skrevet ny designer, så måske der er sket lidt? Der var også et fint par med hulmønster.
   Hvilke mærker plejer i at bruge til ham??

   • Bisgaard er rigtige gode til smalle fødder, dem ender vi altid med. De er nu også lækre. Kan huske at jeg som barn havde Bundgård sko;)
    Må prøve dem til efteråret og se hvordan de sidder på foden:)

Skriv et svar