Lampe-kærlighed

foto (5)

Jeg bliver simpelthen nødt til lige at vise vores nye lampe herhjemme frem. Generelt kan jeg mærke at lamperne har fået større betydning efterhånden som vi har fået et hjem, hvor vi satser på at blive længere. Ja egentlig må det hele efterhånden godt være lidt holdbart. Men lige præcis lamperne kan altså være med til at give en ganske særlig stemning. Og indrømmet, her lader jeg mig gerne inspirere af Camilla, der er super dygtig til det med lamper.

Den nyeste tilføjelse er denne fantastiske birketræslampe, som jeg har fået af Maria Louise Andkaer. Jeg elsker det lidt skæve og naturlige udtryk, og så passer den bare perfekt hjemme på reolen. Maria Louise laver også tegninger, puder, smykker og den fineste keramik, som der godt nok også gerne måtte bo lidt af herhjemme, hvis du spørger mig. Hendes lækre sager fås i Designkollektivet i Stefansgade på Nørrebro.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Lampe-kærlighed

  1. Den er også virkelig fed! Gid jeg var bedre med en boremaskine, så jeg også kunne arbejde i træ! 🙂 Men ellers må jeg jo forbi biksen på Nørrebro.

Skriv et svar