Facebook give away – Sunde søde sager

æblekage420140407-104619.jpg

Gennem den sidste tid har jeg fulgt Dittes forberedelser til sin nye kogebog. Både på hendes blog og på instagram. Jeg har nemlig været rigtig begrejstret for hendes første kogebog med salater og så er forventningerne jo ikke mindre når titlen er Sunde søde sager, vel!?

I aftes testede jeg en gammeldaws æblekage for hele familien. Med lækker rugbrødsknas var den altså et hit, og jeg kan slet ikke vente med at afprøve lidt flere opskrifter fra bogen. Nu har en anden heldig person mulighed for at følge trop og afprøve opskrifterne. For inde på bloggens facebookside udlodder jeg nu et eksemplar af kogebogen.

Alt du skal gøre er at gå ind på facebook siden og synes godt om billedet og lægge en kommentar. Det er ikke noget krav at like selve facebooksiden, men det er her vinderen bliver offentliggjort, så det kan være en god ide lige at holde øje med det.  Det er altså ikke her på bloggen du skal kommentere.

Held og lykke

/Anne

image

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Facebook give away – Sunde søde sager

  1. Emilie siger:

    Men selvom man ikke kan deltage via bloggen, må man vel gerne lægge en lille kommentar alligevel. 😉

    Det ser ud til at være en lækker bog, og din hjemmelavede dessert ser også noget så indbydende ud. Det kunne da godt være, man skulle tjekke den bog ud …

    • Anne siger:

      Det må man tihvertifald!!! 🙂 Synes altså der er nogle ting i den bog der ser super gode ud!! Og denne dessert skal klart laves igen!!

Skriv et svar