Vores bryllup: Lokalerne

IMG_2653.red IMG_2655.red

Lokalerne var faktisk lidt vigtige for mig, da de trods alt er en vigtig del af stemningen til sådan en fest. Jeg ville gerne undgå det alt for højtidelige, men det skulle heller ikke være en sportshal.

Da jeg er ansat ved Københavns Universitet havde vi mulighed for at leje Munkekælderen, der ligger ved Vor Frue Plads. Og hallejula. Det var på mange måde de helt perfekte rammer for et efterårsbryllup som vores, hvor det alligevel ikke er så relevant at åbne op til en masse natur. Det er jo alligevel mørkt. Lokalet var intimt, den perfekte størrelse og med det smukkeste klinkegulv. Inden vi pyntede op havde jeg frygtelig mange ideer med vimpler, silkepapirsblomster osv, men det viste sig at være nok med blomsterne og de levende lys spredt ud over det hele.

Blomsterne var lidt et kapitel for sig. Jeg elsker blomster, og da det jo var et efterårsbryllup var det oplagt med dahlia’er som er en af mine yndlingsblomster. Vi fik lov til at ribbe nogle meget havekyndige bekendtes have for blomster, og samtidig sørgede min mor for lathyrus (der minder mig om min afdøde farmor og farfar) og min svigermor for lidt humle som grønt. De blev spredt på bordene og vindueskarme i glas der var blevet samlet over længere tid sammen med lys. For mig var det simpelthen helt perfekt og lige som jeg ønskede det!

Ih hvor bliver jeg bare glad ved at tænke på det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til Vores bryllup: Lokalerne

 1. Pernille siger:

  Det var meget smukt 🙂

 2. Anne-Sofie siger:

  Meget smukt. Jeg tror jeg har været til barnedåb i de lokaler en gang for 15 år siden

 3. jeannette siger:

  Smukt & enkelt….lige mig:-)

 4. taburetten siger:

  De lokaler er da bare helt eventyrlige, SÅ fint!!!

 5. maj siger:

  Smukt!
  Lige sagen for en restaureringsarkitekt som mig :-).

 6. Marina siger:

  Hvor ser det også bare fantastisk ud!

 7. Hvor er det altså også bare smukt Anne! De perfekte rammer, og blomsterne…så fine 🙂

 8. Libbie siger:

  Wauw hvor ser det smukt ud!!!

 9. Kathrine siger:

  Hej, smukke borde – vi skal selv holde bryllupsfest i Munkekælderen. Var jeres små glas blomstervaser og skåle til fyrfadslys en del af lokalets service? Eller hvad I selv medbragt? Var der noget I manglede? og hvordan var akustikken – og gulvet at danse på?

  • Anne siger:

   Vaser og fyrfadsstager havde vi selv med. Samlet over længere tid. Der var ingen fryser til isen til dessert. Fint med dans. Vi havde dj og det var ok. Vores musikerven var i tvivl om live trommer mht akustik 😊

 10. Camilla siger:

  Kære Anne

  Nu er jeg nok frygtelig sent ude, men hvis du stadig har tid og lyst til at svare på spørgsmål, vil jeg blive glad! 🙂

  – Var der et udendørsareal som I måtte bruge under festen? Fx en gård, så man kan få lidt luft.

  – Var loftshøjden på nogen måde et problem?

  – Tror du live klaver og sang vil være ok ift. akustik? Eller tænker du den bedste løsning i lokalet er en dj?

  – Var der duge til bordene, eller skulle I selv tage med?

  – Hvordan gjorde I med oprydning?

  SÅ! Beklager de mange spørgsmål på forhånd 🙂

  Bh
  Camilla

  • Anne siger:

   Hej Camilla
   Håber du ser svaret.
   Der er en meget smuk gård udenfor. Kun uni lokaler omkring, så man generer ingen. Vi fik også taget nogle billeder der.
   Loftshøjde intet problem, måske kun min mands højeste ven som næsten hoppede op i en enkelt jenring der sad der. Det var kl 3 under noget meget vild dans 😉
   Vi havde dj, men mest fordi en musikerven mente at en tromme der ville være for meget. Tænker umiddelbart at klaver og sang ok, men ved ikke helt hvordan lyd kastes rundt der.
   Mener vi lejede duge, det var der ikke. Vi ryddede selv op dagen efter. Knap så sjovt haha.
   Håber det hjalp.
   Mvh Anne

Skriv et svar