Overload

IMG_5727

For tiden føler jeg mig hverken særlig inspireret eller inspirerende. Der foregår rigtig meget på alle mulige fronter og det hele ramler ligesom lidt sammen i hovedet. Ikke noget sådan alvorligt eller noget, men der tænkes igennem om aftenen inden søvnen overfalder mig og det ender hurtigt med, at jeg får tænkt en frygtelig masse over hvad der skal gøres. Uden egentlig at få noget gjort ved det.

En sød veninde var forbi i aftes og hjalp med i det mindste at få styr på noget af det kreative rod i knolden på mig og bane vejen for lidt fremgang på strikkefronten. Så tak kæreste!!!

Weekenden skal blandt andet bruges i selskab med nogle dejlige piger og så satser jeg også på lidt tid med familien. Hvad skal jeres weekend bruges på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Overload

 1. Håber der er kommet lidt styr på det i hovedet…:) sådan har jeg det også for tiden – måske forårs orden?
  Vi skal have åbenthus for 3 gang på søndag, håber snart der sker noget:)
  Så får jeg også mere ro indeni:)

  Klem til dig Anne

 2. Marina siger:

  Eksamen :( Dog er den heldigvis overstået kl. 12 i morgen, og jeg har (taget) fri på mandag. Så når det kedelige pensum er ude af knolden, kommer den til at stå på hygge, afslapning, (en del) rødvin og kys på min store og lille mand. Og hvis jeg er heldig, får jeg manden lokket med i ikea på mandag :)

 3. Jeg har kreative “pligt-opgaver”. Jeg skal bare lige have taget mig sammen og forhåbentlig også nyde det lidt undervejs. Min mor havde en plakat hængende på væggen, da jeg var barn, hvor der stod: Sometimes the best way out is through! Det er min plan.
  Rigtig god weekend. :)

 4. Louise siger:

  Jeg ved så meget, hvad du mener. Her er også overload i tankerne i øjeblikket…

Skriv et svar