Mere strik

Processed with VSCOcam

iphone 1676 iphone 1671

Processed with VSCOcam

Ja, når jeg ikke lige er på (mit ene) arbejde eller er sammen med en for tiden ret aktiv lille A, ja så strikker jeg. Januars ret voldsomme produktion til aoh-messen er fortsat og jeg strikker veste, små tøjer og andet i stor stil. Det er SKØNT og det er altså en fantastisk sjov proces at sidde og føre en tanke eller ide ud i livet og se resultatet tage form. Jeg håber at få nogle små opskrifter ud af det og så må jeg lige finde ud af, hvordan de kan deles senere.

Jeg er blevet forelsket i det melerede look og kombinerer derfor garnet fra [g]uld med en tråd Indiecita alpaka. Det bliver simpelthen så fint og lækkert!!!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Mere strik

  1. Det er simpelthen en skøn produktion, du har gang! Jeg håber, at du vil dele en opskrift eller to med os en dag, så jeg kan prøve den af. Og jeg er også vild med det melerede look! 🙂
    Rigtig god weekend.

Skriv et svar