For et år siden: Marts 2013

marts13.4marts13.1 marts13.2 marts13.3 marts13.5 marts13.6 marts13.7

Marts 2013 var måneden hvor den lille familie rykkede til Palermo. Inden da nåede jeg dog lige at dele opskriften på en syndigt god peanut chokolade milkshake.

Vores flyvetur derned var gået over al forventning, men vi stod pludselig uden det meste af vores bagage. Ikke den rareste situation med en lille baby på armen. En lille baby der kort efter blev 4 måneder.

Vi nød det spirende forår i det sicilianske og havde dejlige weekender sammen, hvor jeg også fik afprøvet min første brioche con gelato. Uvidende om hvilken afhængighed det ville blive. Manden til gengæld afprøvede en anden lokal specialitet, som jeg pænt holdte mig fra under hele opholdet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til For et år siden: Marts 2013

 1. copenhagenkiddo siger:

  Det var vist også lige deromkring jeg opdagede din skønne blog 😉

 2. venterpaavinblog siger:

  Det var da lige til at blive sulten af, det indlæg – yum.

  -Anne

 3. Marina siger:

  Aj aj aj, det var da en utrolig uappetitlig sandwich – altså når man læser, hvad er der i. Kan jeg dælme godt forstå, at du holdt dig fra.

Skriv et svar