En yoga-type??

foto (4)

Så apropos det der med overskud og ro i hovedet, så har jeg investeret i Begynder yogabogen af Karen Pallisgaard. Vel i en tro på at det måske er det der kan hjælpe mig til at få slappet lidt af. Og kan man blive lidt stærkere og smidigere samtidig og få strakt de ømme muskler ud, så er det vel ren win-win?

Tidligere har jeg været til et par prøvetimer og egentlig syntes meget godt om det, men det bliver da vist en udfordring at finde ud af det på egen hånd? Nogen der har erfaring med yoga og/eller bogen?

Ja, og den næste udfordring bliver så i første omgang at finde tid og ro til at læse i bogen!!

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til En yoga-type??

 1. Mette siger:

  Jeg har bogen, super glad for den! Nem at læse. Går også til yoga, og er også rigtig glad for det!! Har lige prøvet hot yoga, det kan man godt blive bidt af:-) Kh. Mette

 2. Mette siger:

  Jeg elsker yoga, men det er aldrig lykkes mig at finde tid til at dyrke det derhjemme, så jeg går på hold og synes det er rart med en dygtig instruktør 🙂

 3. Camilla siger:

  Før børn, elskede jeg at gå til yoga, og gik også til det under min første graviditet. Har både bøger og DVD’er med yoga, men får bare ikke gjordt det der hjemme.
  Jeg skal have en “live” person til at holde mig til ilden.

 4. FruThornholm siger:

  Jeg har dyrket yoga herhjemme i flere omgange. Det er super!

 5. Ingibjörg siger:

  Denne link er jeg stor fan af hvor man kan få masser af gratis video:) Yoga er super dejligt!

Skriv et svar