Billedvægsinspiration

foto (1)

I flere år efterhånden har jeg drømt om at lave en billedvæg hjemme hos mig selv. Og har sukket efter så fantastisk mange flotte på pinterest, instagram og andre steder. Men tidligere har det ikke kunnet lade sig gøre på grund af bitte små lejligheder.

Men nu, nu har vi endelig fået plads til det. Og heldigvis, for samlingen af billeder er efterhånden vokset. Dog forsøger jeg stadig at have tålmodighed, for sådan en billedvæg synes jeg godt må få tid til at udvikles og vokse.

Min far sendte mig et link til noget billedvægsinspiration som jeg gerne vil dele, for der er altså flere ret fine vægge.

Hvordan synes du en billedvæg skal se ud??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Billedvægsinspiration

 1. Marina siger:

  Aj, hvor nogle fine stuer og billedvægge, din far har sendt. Kan især godt lide nr. 3 med de mange rammer i nogenlunde ens størrelse.

  Problemet med vores billedvæg er (jo jo, der er sket lidt på det område siden sidst), at der er to ret store billeder (70×100 og 50×70), der skal indkorporeres i den. Og så har vi jo faktisk også en ret stor flade, der skal fyldes ud. Om hele stuevæggen bliver en kæmpelang billedvæg ved jeg ikke, alternativt kunne den blive delt lidt op i zoner.

  • Anne siger:

   Ja det er nogle store værker. Men her på væggen har vi også nogle lidt store. Og det er der vist også i linket. Heldigvis har i jo netop store vægge!!

   • Marina siger:

    Ja, det er jo lige det. Tænker at vi nu skal være lidt påpasselige med ikke at få for mange små billeder på væggen, så de drunker i de store.

    • Anne siger:

     Mmm. Det er også en balance hvor tæt billederne skal være på hinanden. Men nogle gange skal man bare starte et sted og tage det derfra og lade det udvikle sig

Skriv et svar