Begynde at gå – begyndersko

IMG_5041begyndersko2 begyndersko1

angulus // angulus // angulus
en fant // bundgaard // kavat // bisgaard

For søren da. Da det der med at gå ligesom begyndte, ja, så opstod der jo en helt ny problemstilling. SKO.

Jeg søgte råd på nettet og instagram. Og der kom virkelig mange forskellige fif til hvordan og hvilke. Men det bedste råd var nok at tage ham under armen og komme ud og prøve lidt af. Vi endte med et par grå Bisgaard på udsalg hos Milibe. Det er jo egentlig en tøjbutik, men vi fik altså rigtig god rådgivning.

Så vidt jeg kan fornemme er det vigtigste at huske et ordentligt voksetillæg på 1,5 cm (her er iberegnet plads til at foden glider ved skridt). Derudover er en ordenlig hælstøtte tydeligvis også en god ide til de første sko. Altså er de ellers fine converse nok ikke de bedste begyndersko.

Angulus laver altså de pææææneste begyndersko. Her rammer de præcis min smag. Er helt pjattet med dem i ruskind. De laver altså også de yndigste pigemodeller. Kavat kender jeg ikke i forvejen, men er blevet hovedkulds forelsket i flere af deres fine, meget enkle modeller. Er der mon nogen, der har erfaring med dem?

I velcroafdelingen har jeg et crush på de brune fra En Fant. Igen et mærke jeg kunne søge erfaringer om??

Ja, okay. Måske er lille A ikke helt færdig med begyndersko efter det første par, for der er da godt nok mange fine. Hvad er jeres favoritter??

/Anne

Nogle links er affiliate
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Begynde at gå – begyndersko

  1. Ja det kan være svært at vælge 🙂 Min søn startede ud med Angulus, og siden er jeg gået mere og mere hen til Ecco sko til ham:-)

  2. Karen Elisabeth siger:

    Jeg bruger Arauto Rap til min datter, hvor jeg til min store søn mest brugte Angulus, Ecco og Geox

  3. Pingback:instant sko-crush og lidt om termostøvler - Krittewitt

Skriv et svar