Reklamer på bloggen

En gang imellem dukker der indlæg op på blogs rundt omkring, hvorvidt reklamer er berettigede på blogs. Det er noget jeg har tænkt meget over selv, og personligt har jeg altså ikke noget problem med reklamer på blogs. Under de rette omstændigheder dog.

Hvis det er sponsorerede indlæg, så læser jeg dem ikke, hvis det ikke er relevant for mig. Hvis det er relevant for mig, så super, måske kan jeg blive lidt inspireret. Og ja, her lader jeg min naivitet stikke hovedet frem, og tillader mig at tro, at bloggeren skriver sin ærlige mening, hvilket de jo som regel tilkendegiver i reklamepolitik, at de gør.

Med hensyn til annoncer på blogs, så er det sjældent de stikker grimt ud på bloggen. De kan være rigtig pæne og en del af looket og igen, hvis de er relevante for mig så kigger jeg da lige forbi stedet.

Men, men, men mange andre har jo andre meninger, og jeg har også tænkt meget over hvad jeg skal gøre i forhold til bloggen her. Der har været lidt sponsorerede indlæg hist og pist (jo, så står det der), men nu har jeg også valgt at lade en annoncør kommer ind i side-baren på bloggen.

Hvem det er glæder jeg mig til at præsentere en af de nærmeste dage.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Reklamer på bloggen

 1. Helt fint Anne, du skal da ikke ønske og det er jo op til dig, hvordan du synes din blog fungerer med og uden reklamer. Jeg er ikke imod reklamer overhovedet – for mig og min interesses vedkommende er det afgørende, at jeg kan få øje på indholdet på bloggen frem for alt. Jeg glæder mig til at se, hvem du har lukket ind 🙂

 2. Camilla K. siger:

  Jeg forstår ikke det store ståhej over hverken sponsorer eller reklamer, og for min del, er det en helt naturlig del af det at læse blogge og skrive blog. Og jeg bliver så træt af at høre alle dem som klager over det, og for den sag skyld undskylder dem… Og det med ærligheden… Hvem gider at sponsorere noget, man ikke selv kan stå inde for??? For sådan er det jo at have en blog… Det er jo en selv, som er chefredaktør, det er en selv som bestemmer hvad bloggen skal indeholde… Reklamer eller ej.

 3. Åhh, jeg synes sådan noget er så svært – jeg har selv haft stillet spørgsmålet på min blog om de sponsorerede indlæg var go eller no go? Men vi bestemmer jo selv, hvad vores blog skal indeholde og så er den vel ikke længere? 🙂

 4. FruThornholm siger:

  Jeg synes det er fint med reklamer og sponsorerer indlæg – så længe det falder i tråd med indholdet på bloggen i øvrigt. Må se hvem der skal reklamere hos IG 🙂

 5. FruThornholm siger:

  IG ? Der skulle stå dig..

Skriv et svar