Pierrot la Lune

1024Session232725 1024Session232828 1024Session232353 1024Session232457 copy 1024Session232601

Jeg har glædet mig til at kunne præsentere den første annoncør her på bloggen: Pierrot la Lune.

Emilie, som er kvinden bag mærket, har netop lanceret den første kollektion, der er fyldt med poetiske mønstre, enkle snit, blødt strik og smukke farver. Æstetisk og med et hint af nostalgi og gamle dage. Jeg er selv faldet pladask for kollektionen.

Størstedelen af kollektionen er lavet i GOTS-certificeret, økologisk bomuld og de strikkede styles produceres i Bolivia under fairtrade forhold. Og i det blødeste, lækre alpaca (tro mig, jeg har stået med det i hånden). Emilie arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af mærket og i AW14 kollektionen bliver alt i bomuld GOTS-cetificeret.

Håber I tager godt imod annoncen her på bloggen og tag eventuelt et kig inde hos Pierrot la Lune, hvor kollektionen også kan ses i sin helhed. Og und endelig jer selv at se denne smukke smukke video.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Pierrot la Lune

  1. tilde siger:

    Ja jeg syns også I er et godt match! Jeg glæder mig til at se den skønne lilleA i de fine sager 🙂 Mon ikke både din og min lille snart er store nok til den flotte Nordic? Mikkel prøvede den i sommers og den nåede ham ned over knæet, egentlig ret sø∂t med kjole hehe

  2. Pingback:mere udsalg - Krittewitt

Skriv et svar