Most liked

iPhone 805

For nylig blev jeg bedt om at vise mit most liked på instagram. Altså det billede der har fået flest likes.

Og den suveræne “vinder” var et billede af mig selv fra brylluppet. I en stille stund med min lillesøster, hvor vi trak lidt frisk luft ved indgangen. Ja, egentlig var der en del billeder fra brylluppet, der var ret populære på instagram, hvilket mindede mig om at jeg da vist er bagud med bryllupsindlæggene her på bloggen.

Er der stemning for lidt flere indlæg om brylluppet??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Most liked

 1. FruThornholm siger:

  Smukke dig! Vil gerne høre mere om jeres dejlige dag, tak.

 2. jelena siger:

  Ja! 🙂

 3. Laura siger:

  Ja tak

 4. Malene siger:

  Ja da. Vi vil se det hele 😉

 5. mille siger:

  Det er også bare et dejligt billede – Så fin du er <3

 6. Lou siger:

  Jaaaaaaa 🙂

  Og tak for sidst – det var som altid super skønt at se dig!

  Kh Lou

Skriv et svar