Gående

iPhoneI løbet af januar begyndte mindstemanden lige så stille at gå mere og mere. Så blev han syg og glemte det ligesom igen. Men de sidste par uger er det kommet igen (heldigvis) og nu går han rundt det meste af tiden herhjemme. Han er en lille forsigtigper, så når han skal over fx dørtrin kravler han eller holder fast i dørkarmen. Og i vuggestuen kravler han også stadig lidt mere. Kunne forestille mig det er fordi der sker mere og når en masse børn løber rundt har han nok en fornemmelse af at det er mere usikkert. Og så kan man jo kravle sikkert i stedet for.

Men det med at have et gående barn kræver også lige lidt omstilling oppe i mit hoved. For jeg vil jo gerne opfordre ham til at gå (og på mere højtravende niveau at være aktiv). Så selvfølgelig skal han jo have lov til at gå med ud af døren hen til cyklen. Og er vi ude at gå tur skal han også ud af klapvognen og gå lidt rundt selv. Så meget som han nu kan. Og nu hvor vi efterhånden kan slække lidt på den lidt stive flyverdragt er det jo helt perfekt!

I weekenden var faktisk første gang at han “var ude at gå”. Og for pokker mand. Knægten var jo ved at REVNE af stolthed. Det var så fantastisk at se det kæmpe smil på hans ansigt mens han helt forsigtigt stavrede rundt. Jamen altså…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Gående

  1. Marina siger:

    Ih, det er bare et fantastisk udtryk på det lille ansigt! GO, A!!

  2. Mette siger:

    Det varmer helt ned i maven at se lille/store As store smil! Hvor er han sej 🙂

  3. Stina siger:

    Hvor livsbekræftende

  4. Emilie siger:

    Hvor lyder det bare dejligt med en stolt, gående søn.
    🙂

  5. Stoltheden jo nærmest lyser ud af ham, fedt!

Skriv et svar