Forårsfristelser: Who Made Me

kamera 045 Opdateret for nylig

kamera 043

Den tredje i rækken af forårsfristelser er Who Made Me. Et nyere dansk mærke, som jeg personligt stiftede bekendtskab med, da jeg for efterhånden længe siden vandt et sæt i en giveaway. Alt tøjet er økologisk, GOTS- certificeret og bæredygtigt, hvilket jo umiddelbart lyder ret dyrt, men ved at sælge fra egen webshop holdes omkostningerne og dermed priserne nede. Jyden i mig jubler.

Ligesom den forrige forårsfristelse er det endnu en kollektion af rimelig beskeden størrelse, men der er nogle rigtig fine basis styles, som der godt måtte bo flere af herhjemme i klædeskabet. Who Made Me vil lave stilsikkert tøj med knald på farvene og humor, hvor der samtidig skal være mulighed for at bevæge sig. Og kvaliteten er lækker, kan jeg godt skrive under på. Og jaja, man er vel lidt begejstret når kollektionen er så unisex som den faktisk er.

Til ciff kids i januar var jeg forbi standen for at se AW14-kollektionen. Og den er altså bare fin!!! Super mange lækre jersey styles, er blandt andet ret forelsket i de blå bukser på nederste billede, og så er der kommet nogle flotte striber til (og så er jeg jo solgt!).

Kender du Who Made Me??

/Anne

PS. Collagen er af billeder med sager til salg nu, mens mine egne billeder er fra AW14-kollektionen på ciff kids.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar