En anbefaling: My:minMy

Billeder

Dagens indlæg bliver som overskriften lettere antyder en lille anbefaling. Camilla var senest min partner-in-folde-crime på aohmessen, men vi har kun kendt hinanden sådan rigtigt i ret kort tid. Vel sådan ca siden tidligt i december.

Mit kendskab til hendes blog og de sager hun laver går dog laaangt tilbage, og kan huske jeg fandt hendes blog da den var helt ny. Den så da ret hyggelig ud, tænkte jeg og blev hængende. Lige efter lillemanden kom til købte jeg på et julemarked nogle tryk til et kommende barneværelse. Det var faktisk det første marked Camilla var med på, og dengang stod hun selv med stor mave.

Nu lidt over et år efter har Camilla lige åbnet sin egen webshop og bliver altså nødt til at linke til den. For jeg er vild med de ting Camilla laver, og har heldigvis et par ting herhjemme allerede. Men gør dig selv den tjeneste at kigge forbi.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til En anbefaling: My:minMy

 1. Anne-Sofie siger:

  Ja hun laver virkelig nogle fede sager

 2. Jelena siger:

  Jeg synes, at det er en skøn anbefaling, og jeg er så enig med dig – hun er virkelig dygtig 🙂

 3. FruThornholm siger:

  Hold da op nogle flotte tryk! Jeg har da også fundet et der lige passer ind herhjemme.. Tak for tip!

 4. Tine siger:

  Jeg er også ret vild med hendes billeder. Faktisk mest dem i stil med de to du viser her.

Skriv et svar