Forberedelser

Processed with VSCOcam iPhone 1438 iPhone 1426 Processed with VSCOcam iPhone 1420

Den sidste tid har budt på forberedelser i massevis. For weekenden byder på AOH messe i Rdøovrehallen, og Camilla og jeg står for nogle folde workshops. Samtidig har jeg strikket amok for at kunne vise lidt frem og måske sælge lidt hvis der skulle være stemning for det. Men først og fremmest ser jeg frem til at møde en masse andre håndarbejdsinteressede og snakke lidt om det der blogging.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til Forberedelser

 1. FruThornholm siger:

  Det lyder spændende! Rigtig god fornøjelse.

 2. Karen Elisabeth siger:

  lyder som en spændende oplevelse med den messe :0)

  Vestene er noget så fine – skønne farver

 3. Tine siger:

  Du er sej – glæder mig til at se billeder derfra.

 4. Simone siger:

  Det ser rigtig spændende ud 🙂 Jeg glæder mig til at se dig og standen på lørdag 🙂

 5. Majken siger:

  Hvis du ikke får solgt det hele, kunne du jo sætte noget til salg her inde..:) Kunne nemlig godt være interesseret i dine fine ting..:)

 6. heidi siger:

  Jeg har jo fulgt med på IG, håber I har haft en god weekend, det har set hyggeligt ud ihvertfald 🙂

Skriv et svar