Head over heels

iPhone 879 Ham lille A har jo altid (bortset fra nogle få tidspunkter host host) været verdens dejligste og skønneste baby.

Men lige for tiden er han simpelthen så afsindigt skæg. Flere gange dagligt er vi færdige af grin over de gale streger, han laver. Vores lille filur, der griner højt af os og sig selv. Den lille mand, der med et glimt i øjet og et frækt smil på læberne lige så stille afprøver vores grænser. Der råbes højt, og alle mulige forskellige lyde siges og afprøves. Indtil videre er der størst succes med hov, hej, da og ba.

Århh han er skøn, og han gør mig glad og stolt hver eneste dag. Det er dejligt at være mor.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Head over heels

 1. Lou siger:

  Det er en fantastisk alder og de bliver bare sjovere og sjovere. Agnes snakker som et vandfald (gadvide hvem hun har det fra…) og siger de morsomste ting. Når vi siger julemand siger hun “ho ho ho” og hvis der er Jul på Slottet udbryder hun “Sesse Sesse” – jep en Mia Maja fan hehe.

  Håber vi ses snart igen og at jeg også får glæde af lille A næste gang 🙂

  Kh Lou

 2. Det er nemlig super skønt at være mor. Sømanden har lært at leve med, at han er røget ned på andenpladsen i mit lille kærlighedshieraki. Omvendt er jeg også nede på hans andenplads 🙂

 3. Mie siger:

  Åh, hvor lyder han altså bare sød… bliver helt misundelig.

Skriv et svar