Et år siden – december 2012

IMG_2227 blogIMG_2297DSC00015#1 DSC05059 DSC05035#1

I december sidste år flashede jeg min quiltede jakke, som jeg nåede at få færdig lige et par dage inden lille A kom til verden. I lejligheden blev der julet en lille bitte smule. Hvad overskuddet lige tillod. For mest af alt var jeg voldsomt overvældet af hele situationen og diverse begyndervanskeligheder. 

Jeg spiste chokolade derhjemme, og vovede mig lidt ud.

Mest af alt nød jeg bare den lille bløde bylt, der lå i mine arme.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Et år siden – december 2012

 1. Karen Elisabeth siger:

  Det lyder som min jul i år – Der bliver julet som der er overskud til – Men der er ikek så meget overskud med en baby på 2½ uge ;0) Heldigvis er teenageren lidt ligeglad, og den mellemste er så lille at hun ikke har nogle forventninger til julen endnu ;0)

  • Anne siger:

   haha, det er da meget godt at forventningerne på den måde kan afstemmes 😉
   I år er der jo så vild travlhed. Hvornår får man rigtig tid til at nyde julen?? Når der bliver 6 adventssøndage??

 2. Maria siger:

  Ej men hvor bliver tiden af <3

Skriv et svar