Børnehjørne i stuen

IMG_6405IMG_6395 IMG_6399 IMG_6402

I den nye stue er der noget mere plads end i den gamle lejlighed, og selvom vi egentlig har et værelse til lille A nu skal der stadig være plads til ham i stue/køkken. For det er jo det rum vi er mest i.

I indretningen af rummet har det for mig handlet om at finde en balance mellem det barnlige, sjove og funktionelle og så samtidig finde noget, som vi voksne kan holde ud at kigge på. Og ja, ærlig talt så må det også godt være nemt at rydde op om aftenen efter lillemanden er kommet i seng. Det er bare rart med en ryddet stue, når man skal smække benene op.

For at samle hans plads lidt har jeg med masking tape markeret et hus på væggen. Inde i huset er hans løvehoved, som han fik til sin navngivningsfest, kommet op. Jeg synes det kunne være vildt fint også at hænge nogle billeder op derinde, men det er han altså for lille til endnu. De ville blive pillet ned med det samme. Foran huset ligger et legetæppe fra bObles sammen med nogle puder til at putte lidt i (også rart for voksne). Med tiden skal der syes nogle nye puder. Ved siden af står hans fine, fine stol.

Noget af det som jeg også er forelsket i er opbevaringskurvene fra 3 sprouts, som vi har købt hos mylillelimon. De er voldsomt rummelige og pynter rigtig fint i rummet. Samtidig med at de netop er lidt sjove.

Har I tænkt I sjove/praktiske løsninger til jeres børnehjørner?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

17 Kommentarer til Børnehjørne i stuen

 1. Karen Elisabeth siger:

  Nu ligger de smås værelse lige op og ned af køkken/stue, så vi har ikke nogle ting i stuen lige nu… men når lillemanden bliver større skal der nok komme legetæppe og det hele frem igen..
  Det er et meget lækkert børnehjørne I har fået lavet jer der!

 2. Det ser så fint ud! Vi har et lignenden hjørne, det bliver man jo nødt til 😉 Den kurv med vaskebjørnen er så fin! Den ryger lige på ønskelisten 😛

  • Anne siger:

   Tak Marie.
   Og ja, der er vist ikke nogen vej udenom. De er SÅ fine de kurve. Der er også andre dyr mulige end vores to 😉

 3. elise Lauridsen siger:

  hvad er det for et tæppe? Syntes ikke jeg har set det ved Bobbles og kan ikke finde det på nettet ??

  • Anne siger:

   På min ig-profil kommenterede folk at det ikke var der længere. Men nogle havde vist fundet det et andet sted. Det fandtes også i en pigeudgave. Men ved ikke om det er helt udgået af produktionen? Evt. skriv til Bobles og høre.

 4. Marie (luftundervingerne) siger:

  Kurvene er virkelig fine, dem kunne vi også godt bruge. Vi har aldrig haft legehjørne i stuen fordi børneværelset ligger i sammenhæng med stuen og vi bor lidt småt. Men lige nu er der en kravlegård i stuen til Bertram, noget jeg ikke er fan af at have til at stå men lidt et must med en storesøster og hund i huset.

  • Anne siger:

   Tak Marie. De kurve er altså også et stort hit. Vildt rummelige!!!
   her ligger børneværelset i anden ende af lejligheden, så dette bliver vist nødvendigt noget tid endnu.

 5. Maria siger:

  Det ser rigtig flot ud. Jeg synes alle tingene ser meget designer agtige ud, og derfor er meget æstetiske. Men det er fedt at i har malet huset på væggen og gjort det levende med det løvehoved.
  Meget sødt at se på 🙂

  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 6. linda siger:

  hvor ser det skønt og børneherligt ud – på den allerpæneste måde:)

 7. mette siger:

  Ser skønt ud – og dejligt at man kan indrette for dem, mens de endnu er små. Her i huset er de 6 og 9 og har meninger om det ! 🙂 Til gengæld er der ikke meget legetøj tilbage i stuen.

  • Anne siger:

   Haha, ja, lille A har ikke mange meninger om indretning endnu. Eller om tøj for den skyld 😉 det må nydes mens jeg kan!

 8. Hvor er det et dejligt og fint børnehjørne 😀 Er vild med at det både er boliglækkert og børnevenligt i en.

  – Anne

 9. Mette litte siger:

  Hvor er de skønne stof kurve fra med dyr på ? 😉 det er virkelig en dejlig hyggekrog i har der 😉

Skriv et svar