Klar til jul?

DSC04198Jeg ved ikke med jer, men herhjemme er jeg så småt begyndt at forberede mig på julen. Sådan rent kulinarisk altså. Sidste år endte det med at gå op i babyboble for mit vedkommende, da vores søn er fra november. Som nybagt mor, og med de udfordringer vi havde, var der bare ikke det vilde overskud.

Heldigvis havde jeg fået lavet nogle æbleskiver på forhånd, som vi kunne tage op af fryseren til de mange gæster. I år er julekrydderierne dog parate og jeg tænker også at afprøve nogle af tingene fra urtekrambloggen, hvor jeg også blogger. Hvad med Vibekes brændte mandler og brunkager? Eller Jimmys jødekager? Eller Kirstens julekonfekt med likør?

Jo, fristelserne er mange, og jeg vil da gerne inspireres yderligere. Hvad er dit favorit juleguf?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Klar til jul?

 1. Charlotte siger:

  Uh jeg elsker jul! Jeg har allerede bagt første portion af verdens bedste pebernødder, som lige er blevet lagt på min pg min søsters blog i dag. De er virkelig gode og efter jeg har fundet denne opskrift er de næsten min yndlings julesmåkager 🙂 Find opskriften på http://www.colorfulfunliving.blogspot.dk

 2. Tine siger:

  Uhhmm, julebag… GLÆDER mig til at skulle i gang! Jeg har en kæmpe svaghed for udstikkere og har (i følge Pierre) en milliard af dem. 😉 Derfor skal der selvfølgelig bages brunkager i fine former, men også pebernødder (overtrukket med chokolade) og lidt andre lækkerier. Jeg er vist mest til klassikerne…

  Nogle år har jeg også bagt honninghjerter, men har simpelthen glemt at lave dej i år. Tsk tsk…

  Glæder mig til at se hvad du får bagt. 🙂

 3. Sofie siger:

  Pimpet risengrød med grove grødris fra Urtekram: Lavet på let/sødmælk, hakkede mandler, hørfrø, lidt kanel, kardemomme og en lille smule smør (det hele kogt sammen i gryden som normal risengrød) – Lyder måske som en sjov blanding, men det smager vanvittig godt og føles bare lidt mere sundt end hvis det var på hvide grødris 😉 På toppen pynter jeg gerne med en bærblanding der først er kogt let op og derefter afkølet.. prøv det!

  Må altså snart komme ud og se jeres nye dejlige sted! 🙂

Skriv et svar