En ny dagligdag

IMG_3910

Det føles lidt som om vi står på tærsklen til det dersens rigtige familieliv. I ved… Jeg har været på barsel, manden har været på barsel og lille A har hygget og lavet ballade derhjemme. Men nu er det slut.

Fra på tirsdag er vi sådan en familie med to udearbejdende forældre, et styks vuggestuebarn og en pokkers masse logistik der skal gå op.

Vuggestuen er indtil videre lidt af et hit. Han er en nysgerrig lille dreng, der elsker at udforske nye steder og møde nye mennesker. Så heldigvis! Vi krydser fingre for at det bliver ved med at gå godt, men er også forberedte på at der kan komme en reaktion på et tidspunkt oveni flytning og vuggestuestart.

Er det lige så skræmmende som det føles???

/Anne

Har du mon set, at jeg er blevet valgt som finalist i en bloggerkonkurrence om et gavekort på 20.000 kr til Boshop?? Det er jo for crazy!! Jeg ville blive så uendeligt glad hvis du vil stemme på mig lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til En ny dagligdag

 1. Mega skræmmende og svært at få til at gå op, men man finder en løsning og får det til at ske og derefter er det ikke helt så skræmmende (altså bortset fra når man er hård ved sig selv og kommer i tanker om alle de fejl man som mor kan begå ved at tage de principbeslutninger, som man tager…) altså for dem, der gør den slags 🙂

 2. Katrine siger:

  Mega skræmmende ja!!!! Men også dejligt!

 3. Rikke siger:

  det må være dejligt at have sådan et familieliv, – jeg drømmer om dette en dag, og er da begyndt, hvis man kan kaldet dét det; blev gift i sensommeren med min eneste ene/bedste ven og vi kigger på hus…..familie kommer nok en dag 🙂

  • Anne siger:

   Det kan stærkt anbefales Rikke. Vi tog det jo lidt i omvendt rækkefølge med bryllup efter barn 😉 Og hus er vi heller ikke i nærheden af endnu.

 4. venterpaavinblog siger:

  Så skønt et billede 😀 Der er intet som en god gyngetur.

  – Anne

 5. linda siger:

  x’er fingre for alt det nye. ps: hvor er han simpelthen knussød!

Skriv et svar