Umahro og umami

IMG_5592 IMG_5593 IMG_5596 IMG_5597 IMG_5602 IMG_5615

For lidt tid siden var jeg inviteret til en hyggelig aften i den gode mads tegn med Urtekram og Umahro Cadogan. De har indgået et samarbejde omhandlende det enkle men vigtige budskab, at det ikke er lige meget hvad du fylder din krop med. Et budskab jeg selv sagtens kan følge og gerne vil støtte. Og noget, der ærlig talt kun føles vigtigere efter jeg har været gravid og er blevet mor.

Urtekram er jo synonym med økologi så du undgår at fylde kroppen med sprøjtegiftrester, unødvendige tilsætningsstoffer og andre grimme sager. Og ifølge Umahro vil din krop takke dig for det på længere sigt. Bonus!

Umahro har lavet en række opskrifter til urtekram i anledning af samarbejdet inden for kategorierne:  Gode øko råvarer, Øko klimamad og Øko morgenmad der mætter. Et par af dem lavede vi til aftenen og jeg var ret begejstret over, at de var lette og ikke nogle tidsrøvere. Glæder mig til at se de opskrifter der kommer i forbindelse med julen!

Dejligt at kunne lave lækker og sund mad med god samvittighed uden at bruge hele dagen på det!

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Umahro og umami

 1. Årh, der ser altså ud til at være et lækkert arrangement – yum!

  – Anne

 2. Maiken siger:

  Uhm, det lyder både lækkert og hyggeligt!

 3. Marian siger:

  orv hvor drønhyggeligt! Jeg bliver helt “home sick”! Umahro er SÅ dygtig og perfekt til at sammensætte fantastiske opskrifter med Urtekram-lækkerierne!

  • Anne siger:

   Kunne være så hyggeligt snart at se dig igen søde Marian!!
   Der var optimal udnyttelse af råvarerne skulle jeg da hilse og sige!

Skriv et svar