For et år siden – Oktober 2012

Oktober 2012 var en på bloggen utrolig stille periode. Årsagen var enkel. Jeg var højgravid og beordret hjem på sofaen af lægen, så baby ikke ville komme for tidligt.

Det var derfor primært små overskuelige projekter jeg vovede mig ud i. Jeg strikkede et pandebånd i patentstrik, havde gang i et hjemmetrykkeri, og hyggede med en masse dejlige veninder, blandt andet den søde Mille. Jeg begyndte på en lille trøje til babyen i maven og sidst på måneden var min mor i København og vi havde gang i en lille arbejdslejr for at gøre helt klar til den kommende baby.

/Anne

PS. Ja, der roder lidt herinde igen, undskyld, er rimelig ubeslutsom med det udseende!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til For et år siden – Oktober 2012

  1. Sandra siger:

    Hyggeligt tilbageblik. Jeg fulgte ikke din blog sidste år, og jeg må sige, at det helt bestemt er nogle fine små dragter du har fået lavet tryk på 🙂

  2. Mette siger:

    Ih! Sikke et fint tilbageblik! Og sikke meget der sket på et år!

  3. Christina siger:

    Det er så hyggeligt at kigge tilbage på de gamle indlæg – tror du ikke vores unger vil elske det engang også (eller måske hade os for det?!)..

Skriv et svar