Bloggerevent i Aarhus

IMG_6027 IMG_6034 IMG_6042 IMG_6048 IMG_6051 IMG_6020IMG_6024I weekenden var jeg en lille smuttur i Aarhus. Det var af helt særlig grund, nemlig for at tage til et bloggerevent arrangeret af de fantastiske piger Marina, Lou og Stinne. Det blev en fantastisk dag i selskab med gamle og nye bekendtskaber. Mine drenge havde jeg ladet være hjemme i København, så der var god tid til at snakke.

Som et fantastisk initiativ kom Charlotte og Julie fra Wheat forbi og fortalte lidt om mærket samt kollektionerne. Både den der er i butikkerne nu samt de kommende jule- og forårskollektioner. Der blev føjet et par nye ting til ønskelisten (fødselsdag coming up), bla. nogle fede bukser, en sweat og flyverdragt samt long johns i uld. Klæder mig til at kunne putte lillemanden i det.

Bobles havde stillet nogle af deres nyheder til rådighed. Her var det helt ærgerligt at lille A ikke var med til at afprøve dem og finde sine favoritter, men vi glæder os til at teste de nye motorikringe som var en del af goodie-bag’en.

Som altid når man er i selskab med en masse bloggere var der lækkerier i form at hjemmebagte boller og kage, samt masser af kameraer på bordet! Som nævnt var der også en goodie- bag, men indeholdet må lige vises frem en anden dag. Du kan i øvrigt se masser af billeder fra dagen på instagram under #awbloggereventaarhus .

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til Bloggerevent i Aarhus

 1. et delerum siger:

  Det ser rigtig hygsomt ud. Dejligt, at I havde en god dag 🙂
  /tina

 2. Camilla siger:

  Det ser godt nok lækkert ud! Altsammen. Både selskabet, goodiebagen og fremvisningen af beklædning og legetøj!

 3. Skønt at du havde lyst til at tage hele vejen herover!

  (PS bloggen ligger nu på candmor.dk, ikke blogspot :))

 4. Emilie siger:

  Iha, det ser ud til at have været en virkelig dejlig dag.

 5. Lou siger:

  Dejlige billeder 🙂
  Og tak fordi du kom over til vores lille event – det havde ikke været det samme uden dig!

  Kh Lou

 6. Anita siger:

  Ih ja, lille A ville da ha elsket at lege med bobles, og så var det skønt at se dig igen 🙂 Nu MÅ vi altså snart så arrangeret noget med Pernille…

Skriv et svar